Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

ana_art 21:48, 22 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

czekałam na relację i się doczekałam Świetne spotkanie i wdać że dogadywałyscie się świetnie. zazdraszczam

Ania dlatego wsiadaj z chłopakami z pracy do samochodu i przyjeżdżaj

Popieram!!!

kobiety!!!! oni wyjeżdżają na 2-3 dni co by moje dzieci poczeły ? Niii ma siły
aga_pe 21:48, 22 kwi 2012

Sebek napisał(a)

teraz siedzę z laptopem podstępnie zabranym dziecku i wyrobić się nie mogę z przeglądaniem, bo tu tyle słów uznania

Ha a corka pewnie tęskni do facebooka

i twittera... ale oficjalna wersja korzystania z laptopa, to pomoc w jej lekcjach

No ja tak dzisiaj się uczę cały dzień

Ona niestety tak całymi dniami....jeszcze nie przeszedł na nią fiś ogródkowy. Na razie pyta czy to uleczalne Boi się o mamusię hehehehhe
Madzenka 21:50, 22 kwi 2012

Ewa napisał(a)

Ewuniu a co będziesz robiła w lipcu? A na zjazd ogrodowiska na Dolnego Śląsku przyjedziesz?

Marzenko, najpierw byłam niezadowolona , że wakacje spędzę w Kotlinie Kłodzkiej, ale teraz się ogromnie cieszę. Na zjazd chciałabym bardzo, ale czy ja dam radę ?
Wybieram sie do Bogdzi na 100 % choć w niedziele po spotkaniu mam imprezę rodzinną.

Ewuniu jak jeszcze Pszczółke i Finkę poznamy to chyba będziemy w namiotach koczować. Jeśli wszystkie dziewczyny na ogrodowisku (wybacz Sebku ale Ty rodzynek jedne z niewielu jesteś ) takie są to sie zgadamy na śmierć, aż wszystkie ptaki z okolic wypłoszymy ...
Madzenka 21:51, 22 kwi 2012

Aga Pe wirus ogrodowiskowy nieuleczalny, farmacja jeszcze na to leku nie wymyśliła. Szczepionek też niet!
Milka 21:51, 22 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Spotkanie było wspaniałe, narracja zjefajna i cieszę się, że mogłyśmy wam kawałek naszej radochy pokazać, ale nie nagadałysmy się, my czarownice ogrodowe, to chyba całej nocy potrzebujemy

Dlatego Marzenka zaproponowała, żebyście następnym razem do śniadania zostały - ja jestem ZA !

Agnieszko, uważaj, bo naprawdę się zwalimy cudowni z was gospodarze, ale wczesniej cos posadzimy, przekopiemy i jedzonko przywieziemy
super było
noemi 21:51, 22 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

I kawa , między innymi , pyszna, Marzenka ma rację, ja mam też ubijacz, ale moja pianka jest tylko przez chwilkę .... szkoda , że nie przyuważyłam jak i czym Wieloszka ją zrobiła , ale nic straconego następnym razem się dowiem

Nie ma w tym ubijaczu żadnej tajemnicy - to raczej kwestia mleka. Użuwam takiego skondensowanego, podgrzewam lekko w mikrofali przed ubiciem. To wszystko
Marzy mi się taki wypasiony ekspres do kawy, co sam wszystko robi, ale wciąż są pilniejsze wydatki (czytaj rośliny do ogrodu )

Dziękuję za instrukcję, jutro wypróbuję na ekspres też choruje, ale chyba taka opcja na razie mnie zaspokoi
Wieloszka 21:52, 22 kwi 2012

Ewa napisał(a)

Ewuniu a co będziesz robiła w lipcu? A na zjazd ogrodowiska na Dolnego Śląsku przyjedziesz?

Marzenko, najpierw byłam niezadowolona , że wakacje spędzę w Kotlinie Kłodzkiej, ale teraz się ogromnie cieszę. Na zjazd chciałabym bardzo, ale czy ja dam radę ?
Wybieram sie do Bogdzi na 100 % choć w niedziele po spotkaniu mam imprezę rodzinną.

Ewuniu, Kotlina Kłodzka jest piękna, nie będziesz się nudzić, już Pszczelarnia najlepiej by zareklamowała swoje okolice . A ile ogrodów (ogrodniczek) w okolicy do odwiedzenia!!! A będziesz Ewo w pierwszej czy drugiej połowie lipca (bo w drugiej wyjeżdżam na wczasy)?
Milka 21:52, 22 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Aga Pe wirus ogrodowiskowy nieuleczalny, farmacja jeszcze na to leku nie wymyśliła. Szczepionek też niet!

Własnie
dzisiaj na spotkaniu rozmawiałyśmy, że opanowała nas ta sama ogrodowiskowa choroba, ale zdaje się, że jest wyjątkowa, bo leczy i radość daje
Madzenka 21:52, 22 kwi 2012

No własnie mialyśmy posadzić od razu te roslinki!! A my spoczęłyśmy na laurach tzn wygodnych krzesłach..
aga_pe 21:54, 22 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Chyba,że Wieloszka potraktuje nas tą lancą doglebową