Ewuniu a co będziesz robiła w lipcu? A na zjazd ogrodowiska na Dolnego Śląsku przyjedziesz?
Marzenko, najpierw byłam niezadowolona , że wakacje spędzę w Kotlinie Kłodzkiej, ale teraz się ogromnie cieszę. Na zjazd chciałabym bardzo, ale czy ja dam radę ?
Wybieram sie do Bogdzi na 100 % choć w niedziele po spotkaniu mam imprezę rodzinną.
Ewuniu jak jeszcze Pszczółke i Finkę poznamy to chyba będziemy w namiotach koczować. Jeśli wszystkie dziewczyny na ogrodowisku (wybacz Sebku ale Ty rodzynek jedne z niewielu jesteś ) takie są to sie zgadamy na śmierć, aż wszystkie ptaki z okolic wypłoszymy ...
Spotkanie było wspaniałe, narracja zjefajna i cieszę się, że mogłyśmy wam kawałek naszej radochy pokazać, ale nie nagadałysmy się, my czarownice ogrodowe, to chyba całej nocy potrzebujemy
Dlatego Marzenka zaproponowała, żebyście następnym razem do śniadania zostały - ja jestem ZA !
Agnieszko, uważaj, bo naprawdę się zwalimy cudowni z was gospodarze, ale wczesniej cos posadzimy, przekopiemy i jedzonko przywieziemy
super było
I kawa , między innymi , pyszna, Marzenka ma rację, ja mam też ubijacz, ale moja pianka jest tylko przez chwilkę .... szkoda , że nie przyuważyłam jak i czym Wieloszka ją zrobiła , ale nic straconego następnym razem się dowiem
Nie ma w tym ubijaczu żadnej tajemnicy - to raczej kwestia mleka. Użuwam takiego skondensowanego, podgrzewam lekko w mikrofali przed ubiciem. To wszystko
Marzy mi się taki wypasiony ekspres do kawy, co sam wszystko robi, ale wciąż są pilniejsze wydatki (czytaj rośliny do ogrodu )
Dziękuję za instrukcję, jutro wypróbuję na ekspres też choruje, ale chyba taka opcja na razie mnie zaspokoi
Ewuniu a co będziesz robiła w lipcu? A na zjazd ogrodowiska na Dolnego Śląsku przyjedziesz?
Marzenko, najpierw byłam niezadowolona , że wakacje spędzę w Kotlinie Kłodzkiej, ale teraz się ogromnie cieszę. Na zjazd chciałabym bardzo, ale czy ja dam radę ?
Wybieram sie do Bogdzi na 100 % choć w niedziele po spotkaniu mam imprezę rodzinną.
Ewuniu, Kotlina Kłodzka jest piękna, nie będziesz się nudzić, już Pszczelarnia najlepiej by zareklamowała swoje okolice . A ile ogrodów (ogrodniczek) w okolicy do odwiedzenia!!! A będziesz Ewo w pierwszej czy drugiej połowie lipca (bo w drugiej wyjeżdżam na wczasy)?