Aniu bardzo bym chciała, aby przeżyły. Żal mi ich było, dobrze, że zanim wyrzucił - zapytał się czy nie chcę przypadkiem. On wie, że ja z lekka na tematy roślinne zwariowana jestem. Nawet jeżeli nie wszystkie u mnie znajdą miejsca to trafią w dobre ręce. U teścia jeszcze jest takich buksów w sumie ze 20 sztuk wszystkie na lizaki bo dół łysawy a górą miotełka.
wiem, które stópki ,nawet je obserwowalam, ale nie mam, a nie umiem sobie przypomnieć tytulu wątku?
Mnie też wizje sie zmienily, coś byś dodala jeszcze do tych nasadzeń?
Beata stópkowa tak ostatnio posadziła 3 graby pospolite
pomysł podsadzenia masz niasamowity, wiem o jaki efekt ci chodzi i powiem Ci ze coraz bardziej mi sie podobaja takie różnorodne fakturowo zielone nasadzenia
wszędzie sie po ogrodach szwendalam a o moim zapomnialam, Ania zamówilam trochę roślinek wiec od poniedzialku sadzenie.Nie poznaję Cię po awatarku, dawaj ten opalony
ja nie rózana
a nib y bez charakteru? taka żółta? i typograficzna w wyglądzie i "T" jak typografia wszystko pasi
zreszta ja pisałam, ze kwiatek przy twojej twarzy bez charakteru
Domi, część tylko dla mnie Ja muszę jeszcze graba jednego dokupić i koniec. No chyba że coś w oko wpadnie
w sumie prawda
ja do tej pory miałam tylko szpadel i grabie, nie ma porównania do tych tańszych.
jak co roku zawodzą mnie miskanty ML, rozplenice i w tym roku ID, bardzo słabo wygląda
Co do ulubionych, to oczywiście wszystkie seslerie i trzcinnik KF. Overdam w tym roku ładnie rośnie W sumie to dpoiero za jakiś czas można będzie ocenić, bo ja znowu prawie wszystkie podzieliłam
Dzięki Toszka, dobrze że padało wczoraj bo miałam chęć sprzęt wypróbować Czyli iglaków też nie ciąć, miałam tego bonzaja przystrzyc.