Super zakupy. A co do sprzętu F. To wszystko chyba od nich mam i bardzo chwale. Łopata jedynie pękła i musieliśmy kanapowca ale wcale się jej nie dziwie
Kochani co się stało z tym bukszpanem? Czy to możliwe żeby pies tak go olał że pęka kora? czy to jakaś poważna choroba. Kora na grubszych gałązkach jest cała w powietrzu, wystarczy lekko dotknąć i schodzi płatami. Pod korą zauważyłam jakiegoś robaczka ale chyba tylko się tam schował. Gałązki uschnięte, łamią się jak zapałki,
ja do tej pory miałam tylko szpadel i grabie, nie ma porównania do tych tańszych.
jak co roku zawodzą mnie miskanty ML, rozplenice i w tym roku ID, bardzo słabo wygląda
Co do ulubionych, to oczywiście wszystkie seslerie i trzcinnik KF. Overdam w tym roku ładnie rośnie W sumie to dpoiero za jakiś czas można będzie ocenić, bo ja znowu prawie wszystkie podzieliłam
Dzięki Toszka, dobrze że padało wczoraj bo miałam chęć sprzęt wypróbować Czyli iglaków też nie ciąć, miałam tego bonzaja przystrzyc.
trzcinnik jest piękny
ML mam pierwszy raz i zobaczę czy da radę
U mnie tylko Hamlen ładnie każdego roku rośnie.Rozplenica Black (w tym roku nie siałam)wymarza albo wygniwa.ID.też ładnie ruszyła pomimo cięcia przy ziemi jesienią.Jednoroczne nie zawodzą