Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:03, 01 kwi 2014

Do góry
Ale trafiłam, właśnie inspiracji na wianek szukam. Bardzo ładny.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:30, 01 kwi 2014

Do góry
Piękny wianek
Ogród w skali mikro :) 19:44, 31 mar 2014

Do góry
elzbieta_g napisał(a)
wianek śliczny, delikatny i ...nie śmieci choć tamten też był fajny z resztą mi się wszystkie podobają bo ja talent bez wiankowy mam

Ja bardziej wolę te nieśmiecące .. Choć mchowe wianeczki podobają mi się zdecydowanie najbardziej

Spróbuj Elu wiankowania , na bank dasz radę
Ogród w skali mikro :) 19:34, 31 mar 2014

Do góry
Bea napisał(a)
Wianek super, jak byłam ostatnio na giełdowych zakupach to nie miałam śmiałości białego podkładu
kupić.

Byłam pewna ,że odpisałam ....ale tego posta ni ma ....

Ja też miałam mieszane uczucia co do tego białego podkładu...ale brązowe były mi za ciemne , a te szarawe też mi jakoś na wiosnę nie pasowały...echh, no i wkońcu się skusiłam... ... I nie żałuję
.. Może też się skusisz , jak zobaczyłaś moj

Ściskam
Ogród w skali mikro :) 21:27, 30 mar 2014

Do góry
wianek śliczny, delikatny i ...nie śmieci choć tamten też był fajny z resztą mi się wszystkie podobają bo ja talent bez wiankowy mam
Ogród w skali mikro :) 20:43, 30 mar 2014

Do góry
Wianek super, jak byłam ostatnio na giełdowych zakupach to nie miałam śmiałości białego podkładu
kupić.

Ogród w skali mikro :) 20:35, 30 mar 2014

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Wianek bardzo śliczny ....taki lekki wiosenny Kupiłam magnolie jutro sie ja pochwalę

Gosiu .. Wiesz ,że mi miło , jak chwalą ....

Gdybyś wiedziała jak ja z sobą walczę w sklepach ogrodniczych ... Normalnie Don Kichot i jego wiatraki wysiadają ... Założyłam sobie ,że bedę dopiero kombinować z nasadzeniami na nowej rabacie dopieropo powrocie z Anglii... Ńo bo jakbym teraz nasadziła a w maju chciała zmieniać , to by mnie chłop pewnikiem z domu wywalił ...,

Stad jestem wzorem wstrzemiężliwości ogrodniczej ....., hihihu.. ....Sama nie wierze ,ze takie cuś napisałam

Ale magnolię też mam na celowniku .... Będę czekała z niecierpliwościa na zdjątka Twojego magnoliowego cudu
Ogród w skali mikro :) 20:30, 30 mar 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)

no no no... bardzo wiosennie u Ciebie
Wianek romantyczny,

Patrz Ewciu .. Jak było tło z mchu , to nikt nie użył słowa romantyczny.. Wystarczyło zmienić podkład na białą wiklinę i mimo ,że nic się oprócz tego nie zmieniło , to jednak charakter wianka uległ zmianie....

Ściskam
Ogród w skali mikro :) 20:25, 30 mar 2014

Do góry
Wianek bardzo śliczny ....taki lekki wiosenny Kupiłam magnolie jutro sie ja pochwalę
Ogród w skali mikro :) 20:24, 30 mar 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Wiosenka jest..........wszystko rozkwita, ja na modrzewnice nie popatrzyłam, ale pismo obrazkowe przygotowałam

wianuś mi się podobie bardzo, a gdzie zdobyłaś ten domek z ptaszkiem

Pozdrawiam Eluś

Aganiu ... Ja mam stałe dylematy czy siedzieć na forum i odwiedzać Ulubione Ogrodniczki I Ogrodników czy kopać i grzebać w ogródeczku ... Podziwiam wszystkich , którzy mają " dużo ".. bo ja mam " mało " i ledwo wyrabiam

Zaraz na pismo obrazkowe polecem , bo to jest to co tygryski lubią najbardziej

A domek z ptaszkiem ???... Echhh... Ma już chyba z 5 lat .. Ja bardzo lubi takie dziabągi , stąd jak gdzieś coś widzę to kupuję..w jakiś sklepach typu " hasie , szkło i beleco ".... Ten domek był właśnie w takim skle pie kupiony...

A teraz na przykład kupiłam kurę ... Kura czeka na kolejnego chętnego na wianek a w głowie kiełkują mi pomysły

Łyżeczka służy do porównania wielkości... ..a kura mało fotogeńiczna .. W rzeczywistości jest duuużoo piękniejsza

Ogród w budowie - nieustającej 20:17, 30 mar 2014

Do góry
Co ja tu mam, nie mam pojęcia. Pustynnik to nie jest, oglądałam go u Aliny i ma grube mięsiste liście, a to ma miękkie. To jedna z angielskich niespodzianek sprzed dwóch lat, posiana rok temu. Mam dwie takie sztuki. Jakieś sugestie?

I jeszcze szklarenkowo, debiutuje biała pelargonia i niesamowicie pięknie rozrasta się kamelia, ma mnóstwo przyrostów.

Mariola prosiła o wejście, ale nie ma jeszcze za dużo do oglądania.

Wianek wisi

A ciemierniki zachwycające i mają mnóstwo siewek

Ogród w skali mikro :) 20:09, 30 mar 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Mówisz , masz tamten z mchem podobał mi się bardziej .. Niestety nie umiałam opanować sypania się tego dziadostwa , co po jakimś czasie zaczęło doprowadzać mnie do sszaleństwa

no no no... bardzo wiosennie u Ciebie
Wianek romantyczny,
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 12:24, 30 mar 2014

Do góry
No i zawisł sobie wianek obok drzwi....

Ogród w skali mikro :) 20:45, 29 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek wyszedł świetnie - a trawnik po wertykulacji może wyglądać jeszcze gorzej. Myślę, że tamtemu przydałaby się dosiewka....

Wianek już po metamorfozie anty - syfowej ... Teraz już nie bedzie śmiecił , choć tak pięknie nie wygląda ....

Trawnik wyglądał tak :

A teraz tak

Zobaczymy co z tego bedzie ... Jutro go wypiaskuję i może mu sypnę jakiegoś nawozu...

Może jeszcze aeracja .... W sumie jak szaleć to szaleć
Ogród w skali mikro :) 20:39, 29 mar 2014

Do góry
ewsyg napisał(a)
Elu, zdolna z ciebie kobietka, piękny wianek poczyniłaś

Ewcia .. Wianek już przeszedł fejslifting, bo mech bardzo się sypał i teraz zamiast niego jest podkład wiklinowy.. Jutro obfocę ..bo dziś już ciemno jak w dooopie u mudżina
Ogród w skali mikro :) 18:31, 29 mar 2014

Do góry
Wianek wyszedł świetnie - a trawnik po wertykulacji może wyglądać jeszcze gorzej. Myślę, że tamtemu przydałaby się dosiewka....
Ogród w skali mikro :) 11:04, 29 mar 2014

Do góry
Elu, zdolna z ciebie kobietka, piękny wianek poczyniłaś
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 09:07, 29 mar 2014

Do góry
Bea napisał(a)
Ewa pozdrawiam!

Fajne wianki, ten szary to chyba gotowy taki jest szary?

Pozdrawiamy

Beatko dziękuję , a ja tez myślałam o Tobie ( bo mi sie przypomniało wiankowanie u Ciebie).
Wianek gotowy kupiłam w Tyczach
Może jutro wpadniemy na siebie.......?
Ogród w skali mikro :) 19:28, 28 mar 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
też jestem w Twoim fanclub ie

i lawęda i wianek. Piknie piknie

Jak miło miec taki uroczy fanklub ... Dżizasss , ja dzis chyba nie bedem mogła spać

Ściskam Ewka
Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory 14:09, 28 mar 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
sądzisz, ze jak powieszę wianek wielkanocny to przesadzę hahhah
taka wyrywna jestem do przodu

ja uczę się cierpliwości i jeszcze nic nie wywieszam, u sąsiadów jajka na drzewach już wiszą a u mnie nic jeszcze. Trenuję silną wolę.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies