No to najlepsza okazja, wpisuj na tą listę:,,będe więcej wstawiac zdjec i tekstów na Ogrodowisku"
Bombka piękna , mam nadzieję ze Mariolka nas tego wszystkiego nauczy w czasie ferii bo tak jesteśmy z nią umówione. Piękna ta bombka ale jedna za mało. Kiedyś takich bawełnianych koronek było wszędzie pełno a skąd wziac je dzis???
Karmniczek wreeeeszcie na swoim miejscu docelowym. Teraz tylko czekać na ptaszki.
A śnieżek sypie i sypie, i z każdą chwilą jest coraz piękniej . Na razie pstrykam tylko fotki przez okno, bo nie mam kiedy zapuścić się do ogródka.
Ale mogę tak stać i stać w oknie i cieszyć się tym cudownym puchem . Każda pora roku ma w sobie coś niesamowitego. Jest pięknie
To ja z wielkim opóźnieniem pierwsze koncepcje. W sumie nic nowego nie wymyśliłem bo kierowałem się tym co było już napisane plus dodałem miejsce na ewentualny postój dodatkowego samochodu.
Masz najprostszą i najlepszą sytuacje jeżeli chodzi o podjazd i moim zdaniem nie ma co kombinować. Ja mam takie zdanie, że podjazd nie ma się rzucać w oczy, ma być po prostu schludny i praktyczny. Kwiatki, wzorki kolorki inne cuda, które widać na wielu podwórkach pozostawię bez komentarza
Troszkę nakombinowałem z tarasem bo nie widziałem dokładnie kratek czyli wymiarów, ale na oko chyba pasuje
To mam dwie wersje. Pierwsza o kątach prostych, druga bardziej wyoblona. Jeszcze wszystko można poprawiać i modyfikować
Witaj Aniu. Kolorowy jest twój ogród. Ja też miałam misz-masz. Po obejrzeniu ogrodu bukszpanowego i Any ogrodu małego zapragnęłam zmian.
Nie dałam rady zmieniać ogrodu od razu, zaczęłam etapami.
Cały tegoroczny sezon poświęciłam zmianom, ale nie zdążyłam ocenić, jak rabatka wyglądać będzie, bo czekam z utęsknieniem nowego sezonu, aż wszystkie nowe nasadzenia zaczną grać ze sobą. Wtedy będę mogła ocenić, czy posadzenia są odpowiednie, czy coś zmienić? Nie obyło się bez błędów, lawendę, która była maleńka posadziłam zbyt blisko bukszpanów. Będę przesadzać, aby lawenda miała więcej miejsca, a bukszpany nie marniały.
Widzę u ciebie trzykrotkę. M w szkółce zapakował mi 3 sadzonki, bo mu się kwiatki spodobały. Zdziwił się, jak dojechaliśmy do domu, że kwiatków nie ma już. Doczytałam potem, że ma kwiatki jednego dnia Były potem następne, ale nie rzuciła mnie na kolana. Wygląda jak rzadka trawka z kwiotkami. Ale moja jest młoda. Może masz odmienne zdanie? I czy lubi słońce, czy półcień ?
Na święta i ptaszki dostały stołówkę Wasnoręcznie przez męża zrobiona kopia domu z dachem dwuspadowym w wersji mini za wyjątkiem gonta - cała reszta wykonana z odpadów budowlanych.
Kasia nie przesadzaj ja tylko pstrykam to co widzę a że troszkę już żyję to i widziałem co nieco a młody ma faktycznie smykałkę
"...focić każdy może,
trochę lepiej, lub trochę gorzej,
ale nie oto chodzi,
jak co komu wychodzi.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
ooo
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na oczy.. "