Dziękuję za ciepłe powitanie
Oczywiście założę oddzielny wątek bo pytań mam mnóstwo.
Na razie w moim ogródku szaro i łysawo, ale znalazłam kilka zdjęć z ubiegłego lata i jedno z ostatniego ataku zimy Tak to u mnie wygląda... totalny miszmasz. Jak większość początkujących ogrodomaniaków kupowałam wszystko i sadzałam jak popadnie. No ale przede mną wiosna i się zacznieeeee)
Ewa u nas na wsi też zawsze wszystko przebrane i nigdy nie dotrwa do przecen, a w Poznaniu się zawsze okupię te premium były po 0,49 zł kupiłam chyba z 8 ostatnich paczek różności. Czosnki i tulipki były po 1,50 chyba w każdym razie kilka dni chodziłam z reklamówkami
Wiem wiem, ale przy moim budżecie to dokupuję małymi kroczkami.
Artemisa niby kupiłam, ale okazał się inną różą, jak tylko wpadnie mi w ręce to kupię
Novalisa nie mam posadziłam Lavender Ice i Hot też nie chętnie zobaczę,
załóż proszę wątek chętnie pooglądam Twoje piękności po awatarku widzę, że jest pięknie
z pewnością wyrosną na piękne iryski.
Moje z dnia na dzień wybuchły i czarują.
Kupiłam tylko 2 ostatnie paczki.
Pogoda dziś w kratkę nawet nie za bardzo mogłam wyskoczyć zdjęcia
jak wyjdę słońce troszkę świeci
czasami to o niczym nie świadczy
np. liatra z malutkich cebulek z Biedronki wyrosła równie okazale jak ta z doniczki z centrum z większymi cebulkami
Ja wszystko mam w gruncie, w doniczce miałam jedynie hiacynty, już dawno po nich
krokusy to takie zwykłe nie te wielkie mutanty ładnie się rozrosły kupiłam 2 lata temu w lidlu jako takie zestawy w jednym kolorze, kupiłam białe, niebieskie i różowe były po ok 5 zł oczywiście na przecenie