To wysokie to budleja i śliwa wiśniowa, zgadzam się, że powinny być na tyłach rabaty, ale tak na początek zostało posadzone i teraz mąż nie chce przesadzić, a mi samej ciężko to przenieść.
O zakładaniu wrzosowisk, zasadach sadzenia, pielęgnacji to już wiem wszystko. A u Ciebie jakie to roślinki sąsiadują z wrzosami? Co to za drzewko ładne?
cudnie było ale zdecydowanie za krótko
niestety trzeba było powrócić do zakurzonej rzeczywistośći
M ubzdurał sobie teraz metamorfoze największego pokoju....jak ja niecierpię sprzątania po czyszczeniu szpachli
hi hi
fajna woda
ale w tym miejscu gdyby miała być ściana wodna, to zbiorniczek musiałby być wąski, żeby nie zabierać tego trawnika, bo wydaje mi się że tam jest akurat potrzebny
w sensie by wyrwa w trawniku nie powstała
i chyba od ucha do ucha
od kostki do kostki na całą długość
nie wiem czy to za długo tam nie wyjdzie bo stąd nie widać
Patrzę sie na zdjęcie i szukam tej wody...Myślę sobie, gdzie do cho... ten kranik? Nie wiem czemu ale skojarzyłaś mi się z własnoręcznie wykonanym kranem...i chwilę potrwało jak dojrzałam to ciemne cuuuudo
Tak wyglada centrum miasta tutaj pracuje hi hi hi w koncu przeciez to zima czego sie spodziewac teraz sie role odmienily w polsce wiosna tutaj zimy i snieg
Ewcia w miejscu starego nowe będzie innego miejsca nie mam...
Prawdopodobnie prostokątne z niską a szeroką ścianą + szeroka wylewka
Musi pasować do altany i domu więc tak naprawdę z czego i jakie dokładnie będzie to nie wiem, wyjdzie w praniu
Kasia najłatwiej zacząć od małej sadzonki jednopatykowej jeżeli ma dwa lub trzy to dodatkowe wyciąć najniżej nawet w ziemi, usuwać w sezonie wszystkie boczne gałązki, w następnym sezonie pozwolić rosnąć tylko jednemu pędowi itd do wysokości jaką chcesz mieć
tu chyba zakończę na tej wysokości korygując oczywiście koronkę