Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Skąpana w słońcu 19:40, 26 lis 2015

Do góry
Najlepsze to są krówki
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:00, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Gosiu aż takiego talentu mieć nie trzeba i mówiąc szczerze widziałem o wiele ładniejsze wianki od moich

Edyto pewnie, że warto spróbować, taki własnoręcznie zrobiony o wiele bardziej cieszy poza tym ja bardzo lubię to robić. Jeszcze taki mi się zapodział

A na największej bombce to nawet autora widać...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:20, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Gosiu aż takiego talentu mieć nie trzeba i mówiąc szczerze widziałem o wiele ładniejsze wianki od moich

Edyto pewnie, że warto spróbować, taki własnoręcznie zrobiony o wiele bardziej cieszy poza tym ja bardzo lubię to robić. Jeszcze taki mi się zapodział

Karolu chyba się komuś coś pomieszało ja rozplenic i miskantów nie wysiewałem, tylko stipe wiosną wysiałem z nasion kupionych w markecie.
Rozplenice na 100% wysiewała Iwonka w tym roku i z sukcesem zapytaj u niej

a no to możliwe..
piękny wianek.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 15:31, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Tak myślałem, że wiankujesz na całego Pokaż tutaj lub w wiadomym miejscu kilka bo uwielbiam Twoje prace

A gdzie można te wianki obejrzeć ? Anitko znów rozglądam sie u ciebie i szukam inspiracji....
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:15, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Z tym leniem to chyba taki dzień bo od rana nic mi się nie chce i czuję się jak łajza pospolita

witaj łajzo pospolita- brachu mój
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:15, 26 lis 2015

Do góry

Karolu chyba się komuś coś pomieszało ja rozplenic i miskantów nie wysiewałem, tylko stipe wiosną wysiałem z nasion kupionych w markecie.
Rozplenice na 100% wysiewała Iwonka w tym roku i z sukcesem zapytaj u niej
Ogród z łezką II 15:03, 26 lis 2015

Do góry
Teraz patrze, że żywopłot za miskantami nie twój wyglądał na Twój nie umiałem się nadziwić jak na 150cm to się pomieściło
Typografia ogrodu 15:02, 26 lis 2015

Do góry
Ojj jak dom siostry stał jeszcze w stanie surowym zamkniętym to wyniosłem kilkanaście wróbelków, które w strachu chciały uciec z domu przez okna i niestety zawsze były to ostatnie ucieczki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:58, 26 lis 2015

Do góry
Z tym leniem to chyba taki dzień bo od rana nic mi się nie chce i czuję się jak łajza pospolita
Typografia ogrodu 10:47, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Ufff dobrze, że wczoraj troszkę czytałem na bieżąco bo miałbym problem nadrobić
W sprawie pnączy nie pomogę, ale za to mogę powiedzieć, że pergola będzie miała ładne proporcje
Gdyby tak te metrowe fragmenty zrobić w tym stylu.

Oj znam ro znam ale dziekuje.pomysle bo musi to grac z pozostalymi metalowymi elementMi wokol.domu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:35, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Nie mam pytań... chociaż nie mam jedno, gdzie ja mieszkam i dlaczego? Mam tylko nadzieję, że jak jesień u mnie przyszła w tym roku bardzo szybko to wiosna będzie szybciej, chociaż podejrzewam, że w tej kwestii też będzie niesprawiedliwie
Pomysł z gwiazdkami świetny

Luki ale dlaczego nie masz pytań? Ja z chęcią porozmawiam

Z porami roku to już loteria, nikt nie może być niczego pewny...

Gwiazdki się cieszą
Moja codzienność - ogród Oli 09:40, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Kasia te spadki to zapewne z dokładnością 1,64 stopnia na każdej płycie
Uwielbiam tai porządek i dokładność, dobrze że mogę przynajmniej na zdjęciach oczy nacieszyć

siakowa napisał(a)

hahhah dobre ale ja podejrzewam że to do trzeciego miejsca po przecinku trzeba czytac

żartownisie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:37, 26 lis 2015

Do góry
Ewo sam jestem ciekaw, ale ja w domu takiego koloru sobie nie postawie

Asiu ja to zawsze jakoś trendy pomijam, jak mi się coś podoba to korzystam oczywiście jeśli chodzi o moje preferencje U mnie gałązek brzozowych jak na lekarstwo i wykorzystuje je na coś innego, a z podkładów korzystam gotowych.
Jak na złośc mam lasek brzozowy za domem, ale żadna nie chce sobie popłakać tylko gałązki sztywno do góry prostują

Olu kiedyś o świątecznych rzeczach myślało się najwcześniej w okolicach mikołaja, cóż takie czasy

Kamilo spawać nie potrafię, elektryka ogranicza się do włączania światła i wetknięcia kabla do gniazdka, klusek też nie ugotuje, szyć nie potrafię i sporoooo rzeczy jeszcze by się znalazło

Kasiu dziękuje bardzo

Iwonko ogólnie to na wianek poszły 4 kolory, biały mat, biały połysk, jasno szary i połyskujący srebrny, ale wystarczy oczywiście jeden biały. Mam takie kolory w domu to wykorzystuje by kolory się bardzo ładnie przenikały

Polinko ogólnie to kiepsko wyszły te wianki na zdjęciach, ale...
Strasznie mi miło i chyba się zaczerwieniłem, ale nie mam na szczęście lustra w pobliżu Bardzo dziękuje.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 09:17, 26 lis 2015

Do góry
Widoczki piękne, ale tylko na zdjęciach bo gdy mam wychodzić na zimnice to żadne widoki to szron mnie nie przekupi Jedynie ośnieżone widoczki mogą mnie zachwycić będąc na podwórku o ile śnieg jest wtedy kiedy ma być... ale mam wymagania
Typografia ogrodu 09:15, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
W sprawie pnączy nie pomogę, ale za to mogę powiedzieć, że pergola będzie miała ładne proporcje

cudne inspiracje
Typografia ogrodu 09:14, 26 lis 2015

Do góry
Moja codzienność - ogród Oli 09:09, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Uwielbiam tai porządek i dokładność, dobrze że mogę przynajmniej na zdjęciach oczy nacieszyć

hahhah dobre ale ja podejrzewam że to do trzeciego miejsca po przecinku trzeba czytac
Moja codzienność - ogród Oli 09:07, 26 lis 2015

Do góry
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:03, 26 lis 2015

Do góry
Nie mam pytań... chociaż nie mam jedno, gdzie ja mieszkam i dlaczego? Mam tylko nadzieję, że jak jesień u mnie przyszła w tym roku bardzo szybko to wiosna będzie szybciej, chociaż podejrzewam, że w tej kwestii też będzie niesprawiedliwie
Pomysł z gwiazdkami świetny
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:01, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
[img size=640x427
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/100/1007222/original.JPG[/img]

Wianki wszystkie piękne ale ten jest wyjątkowy!! Delikatny, elegancki, po prostu idealny

Łukasz jesteś moim idolem! Wszystkim znajomym opowiadam o Tobie i Sebku-dwóch chłopakach, którzy kochają ogród i do tego mają sprawne rączki, i wielką wyobrażnię do tworzenia pięknych dekoracji! Gratuluję zdolności
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies