Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Margo 10:32, 26 lis 2015

Świetne wianki, zadroszczę Ci talentu, ja do wianków nie mam weny.
Zdolniacha z Ciebie
lindsay80 11:24, 26 lis 2015

Łukasz, ja Twoich zeszłorocznych wianków nie widziałam, bo tamtej zimy nie zaglądałam tu, ale jak pokazałeś zrobione teraz to wróciłam do listopada 2014 - cudne robisz te wianki, bardzo w moim klimacie.
Mam zamiar sama się spróbować w tej dziedzinie, w weekend na naszą giełdę jadę po akcesoria, bo już widziałam, że jest tam tego od groma.
Karol99 14:55, 26 lis 2015

Dowiedziałem się, że siales kiedyś miskanty i rozplenice.

Stratyfikowales nasionka? Jeśli tak to ile czasu i gdzie? W lodówce czy może w skrzyneczce na dworzu?
Luki 15:15, 26 lis 2015

Gosiu aż takiego talentu mieć nie trzeba i mówiąc szczerze widziałem o wiele ładniejsze wianki od moich

Edyto pewnie, że warto spróbować, taki własnoręcznie zrobiony o wiele bardziej cieszy poza tym ja bardzo lubię to robić. Jeszcze taki mi się zapodział

Karolu chyba się komuś coś pomieszało ja rozplenic i miskantów nie wysiewałem, tylko stipe wiosną wysiałem z nasion kupionych w markecie.
Rozplenice na 100% wysiewała Iwonka w tym roku i z sukcesem zapytaj u niej
16:03, 26 lis 2015
z wiankami toś poszalał
Karol99 16:20, 26 lis 2015

Luki napisał(a)
Gosiu aż takiego talentu mieć nie trzeba i mówiąc szczerze widziałem o wiele ładniejsze wianki od moich

Edyto pewnie, że warto spróbować, taki własnoręcznie zrobiony o wiele bardziej cieszy poza tym ja bardzo lubię to robić. Jeszcze taki mi się zapodział

Karolu chyba się komuś coś pomieszało ja rozplenic i miskantów nie wysiewałem, tylko stipe wiosną wysiałem z nasion kupionych w markecie.
Rozplenice na 100% wysiewała Iwonka w tym roku i z sukcesem zapytaj u niej

a no to możliwe..
piękny wianek.
anka_ 16:38, 26 lis 2015

Łukasz, wianki cudowne. Zazdroszczę zdolności artystycznych.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Mary 19:00, 26 lis 2015

Luki napisał(a)

A na największej bombce to nawet autora widać...
inag 22:57, 26 lis 2015

Wszyscy mówią o Twoich wiankach więc i ja się cofnęłam żeby popatrzeć Teraz w pełni rozumiem zachwyty! Śliczne są!
Kawa 09:34, 27 lis 2015

Luki napisał(a)

Kamilo spawać nie potrafię, elektryka ogranicza się do włączania światła i wetknięcia kabla do gniazdka, klusek też nie ugotuje, szyć nie potrafię i sporoooo rzeczy jeszcze by się znalazło

uffff bo już myślałam że nie jestem w czymś lepsza

kluski ugotuję a szyć - dziurę załatam
idę pomyśleć co umiem lepiej od Ciebie