Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród w cieniu brzozy 15:30, 20 lis 2014

Do góry
laurowisnia napisał(a)
Bez czarny Eva

Laurowiśnio,
jak szybko rośnie ten bez? Czy pachnie tak jak bzy (sambucus)? Po ilu latach i jakie wymiary osiągnął u Ciebie? Czy słońce pełne południowe mu nie zaszkodzi? Mam mało sadzonkę zadołowaną do wiosny.

Twój jest bajeczny.

Ogrodowa zachciewajka :) 15:30, 20 lis 2014

Do góry
W cieniu - zacieniona 15:07, 20 lis 2014

Do góry
grazyna_olszewska napisał(a)

Bardzo ładna ściana
zapisałam nazwę powojnika bo mam w planie kupic kilka a zawse co kupie to jakiś nieudany a tak z polecenia to będę zadowolona
Bogusiu powiedz mi proszę czy go jaos przycinasz czy tak sam rosnie na żywioł
Jest u mnie dopiero drugi rok,wiosna przycięłam ok 0,5 m.U mnie rośnie na północnej ścianie.Jak Ania poleca to warto się skusić...
Ogród w cieniu brzozy 15:04, 20 lis 2014

Do góry
Aganiu,

Ewo, jeszcze skromniejsze wydanie jesienne, fotki nie najlepsze, ale to przez otoczenie, a jeszcze w tamtym roku było wkoło zielono.
W cieniu - zacieniona 14:59, 20 lis 2014

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Kwitły już w lipcu...mam dwie sadzonki na tej ścianie.Wśród bluszczu dzielą miejsce z pnącą różą.

Bardzo ładna ściana
zapisałam nazwę powojnika bo mam w planie kupic kilka a zawse co kupie to jakiś nieudany a tak z polecenia to będę zadowolona
Bogusiu powiedz mi proszę czy go jaos przycinasz czy tak sam rosnie na żywioł
Siedlisko na Podlasiu 14:47, 20 lis 2014

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
Juki ładne ,u mnie miały po 6 kwiatów jedną wyrzuciłam bo miała już 10 lat i
robiła się brzydkaPozdrawiam

O 6 kwiatów to juz b duzo musiała ładnie wyglądać w pełnym rozkwicie
Ja mam te młode bo z działki tej ze śląska to jeszcze az tyle nie mają rozet kwitnących ale juz się fajnie porozrastały
Nawet takie maleństwo mi zakwitło

Za rok na pewno nie zakwitnie ale po ścięciu puściła chyba ze 3 nowe rozety wie rozrosnie sie przynajmniej
Arboretum w Wirtach 14:38, 20 lis 2014

Do góry
Uwielbiam to miejsce ... bywam tam kilka razy w roku, bo mam bliziutko - moje rejony. Polecam o każdej porze roku ! wklejam kilka zdjęć stamtąd na chybił-trafił ; )
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 14:24, 20 lis 2014

Do góry
laurowisnia napisał(a)
Czaruje, oj czaruje, choć kolory przymglone i niewyraźne, u mnie kwitnie właśnie kalina wonna, listopad się spisał w tym roku.

Listopad w końcu przedłużył nam jesień i czaruje nadal, w końcu wybarwił mi perukowca i nie schował za mgłą jejmości pogiętości, jodły kaukaskiej

Perukowiec nadal świetnie się trzyma i się zaróżowił
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 14:20, 20 lis 2014

Do góry
makkasia napisał(a)
Zdrowiej Agatko !!!
wrzosowisko niesamowite. Ogród w deszczu i we mgle tajemniczy z nutką nostalgii
ściskam

Kasiu jesteś dla mnie kolejną witaminką........szkoda wielka , że słoneczko do nas nie zagląda, czyżby to oznaczało, że zaraz zrobi się biało, ale zima już tuż, tuż, więc tej nostalgii coraz więcej i więcej i ciągle szaro w ogrodzie też, ściskam cię więc cieplutko z ogrodu przepełnionego nastalgią i wrzosami

Kosodrzewona Wintergold już przybrała zimową szatę miała zielone, a ma już zółciutkie igiełki
Igiełkowy ogródeczek 14:20, 20 lis 2014

Do góry

Igiełkowy ogródeczek 14:14, 20 lis 2014

Do góry
Listopad nadal kolorowy- testuje nowy aparacik

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 14:11, 20 lis 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Agatko, u Ciebie nadal pięknie w ogrodzie Cudne te deszczowo-mgliste foty, takie nostalgiczne... Pozdrawiam cieplutko

Agnieszko, taką mamy porę roku, mieszkamy na górce, więc mamy większe szanse na przejrzyste niebo.....ale ja lubię jak jest tak tajemniczo i trochę dziko w ogrodzie

Z tyłu widać pzesadzone rh, oczyszczoną część rabaty, co ja tam posadzę, pomysły jakieś mile wskazane

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 14:03, 20 lis 2014

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Wrzosy robią naprawdę wrażenia. Piękne fotki z kroplami deszczu. Można i w czasie takiej pogody odnaleźć piękno.

Nie ma niepogody, jak się kocha naturę i przyrodę...tak jak my i całe ogrodowisko Bożenko

tu też rosną cebule

Pozdrawiam
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 13:56, 20 lis 2014

Do góry
JoannA napisał(a)
Podziwiam piękne wzosowisko Agatko
A o zdrówko kochana koniecznie zadbaj i odpoczywaj dużo. Ogrom pracy włożyłaś w tym roku w ogród, a jej efekty wszyscy podziwiamy. Niesamowicie się teraz prezentują Twoje dopieszczone rabaty, kanciki...
buziaki

Twoje słowa Joasiu są jak witaminki...dziękuję
Preriowa i druga strona z wrzosoami i katalpą, której już nie widać, bo szatę zmieniła

mokra włoszka
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 13:48, 20 lis 2014

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Wpadłem w końcu z rewizytą i od razu czytam że choróbsko Cię dopadło i nie możesz się od niego uwolnić Dużo zdrówka życzę Ja też ostatnio nie w formie Gonię szybko miedzy pracą a ogrodem ... a pogoda niby wiosenna a tu prawie zima Cebulowe udało Ci się już wszystkie posadzić ?

Pozdrawiam

Ta pogoda to nie wiadomo komu służy, niby ciepło, ale deszcz i te mgły, krótki dzień, wcale sił nie dodają, trzymaj się w zdrowiu i w równie dobrej kondycji

Celbule wszystkie już zakopane i przyznję się, że ani jedej cebulki nie mam już domu, ostatnie znalazły miejsce na skarpie

a tu niespodzianka, kwitnąca rudbekia

Mój ogród 13:40, 20 lis 2014

Do góry
Wszystkie fotki piękne...ale tą lubię najbardziej...pozdrawiam.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 13:33, 20 lis 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Ale masz wrzosy Agatko!!!!! Piękna kupa!!! Moje rozwleczone...nie ma takiego efektu.

Twój ogród zawsze mnie zachwyca, o każdej porze roku...ale to z pewnością wiesz

Pozdrówka

Wiem już nie raz pisałaś Pięknie o moim ogrodzie i o wrzosach...jeszcze raz dziękuję, szkoda, że słoneczka i zdrówka brakuje, bo kępy wrzosów jakimś trawskiem zarastają
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 13:26, 20 lis 2014

Do góry
kasiek napisał(a)
Piękne foty - ta spod kąderki robione ?
Kuruj się Kochana bo się narobiłaś w tym roku więc Cię miało prawo grypsko chwycić. Ale foty cuuuudowne, po prostu jesienna nostalgia

Foty są listopadowe, ale jeszcze wtedy zdrowa byłam, teraz laptopik i kołderka i trochę mogę pobyć z Wami na ogrodowisku

Nostalgia za oknem cały czas same mgły

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 13:20, 20 lis 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Aga, te wrzosy przycinasz wiosną ?
Zdrówka życzę

Przycinam Ewo, do jednego wrzosy tego wymagają, między innymi się zagęszczają i mają częste poduchy
Pszczelarnia 13:13, 20 lis 2014

Do góry
Tylko takie zdjęcie znalazłem, już poza okresem godowym. Ewo przepraszam, ale rzeknij słowo, a usunę zdjęcie.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies