Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na zielonej... trawce :) 13:12, 07 maj 2017

Do góry
Limki

Las funkiowy gęstnieje

Na zielonej... trawce :) 13:10, 07 maj 2017

Do góry
Skrót ogrodowy - od wczoraj mży z małymi odstępami, dla roślin dobrze - czosnki sporo się podciągnęły, ogród zaczyna buchać soczystą, majową zielenią - taką świeżynkę lubię najbardziej

Mój cudny klonik

Na zielonej... trawce :) 12:56, 07 maj 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)

Zaczynają we wrześniu. Ja jestem bardzo często w B i L i zawsze trafiam na pełne kartony
Przeglądam jakich odmian mają najwięcej i te które mi pasują kupuję

W tym roku dodatkowo będę zamawiała z sklepu internetowego te, które wymieniłam. Z białymi muszę się pospieszyć, żebyś mi wszystkich nie wykupiła

No ja tak średnio często... i jakoś nie rzuciły mi się specjalnie w oczy pełne kartony tulipanów, więc pewnie powymiatane zawsze było...

Spokojnie podzielę się jak Ci przybraknie... bylebym wykopywać nie musiała

Na zielonej... trawce :) 12:54, 07 maj 2017

Do góry
Makusia napisał(a)

Pogoda...No właśnie- była znośna Nie padało. Stres był ogromny- w życiu bym się nie spodziewała! Powiem Ci, że niewiele pamiętam
Podobno wszystko wyszło świetnie i wszyscy łącznie z Komunista bardzo zadowoleni

Tak to jest z tymi garniturami - ja widziałam za 550 zł i szczerze, to nie mogłam się powstrzymać, żeby nie skomentować. Firma z ogóle nie znana, nawet męskie były tańsze.

Przegięcie z tymi cenami... doliczysz koszulę, buty, alba + wszystkie akcesoria różańcowo-książeczkowe i robi się taka kwota, że głowa mała

Ale, że aż taki stres...że na pamięc pada? nie strasz mnie...
Z głowy masz, zazdroszczę bardzo

A z pogodą to byle nie padało i nie wiało, resztę zniosę jakoś...
Na zielonej... trawce :) 12:51, 07 maj 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
nigdy nigdy

Nie przestajesz mnie zaskakiwać
Na zielonej... trawce :) 12:50, 07 maj 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)
W tym roku mam pomylone tulipany i z marketu i z internetu.....
Do fryzjera musze regularnie co 4 tygodnie na farbowanie chodzić, bom siwa.....

Reklamujesz Marzenko te z neta?

Oj, to nie marudzę, bo ja rzadko co kilka miesięcy
Na zielonej... trawce :) 12:48, 07 maj 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Angelika, uwielbiam tu wpadać, ogród masz przecudowny, tulipany powalaja, okrąg był strzałem w dziesiątkę.
Nie mogę się na zdjęcia napatrzeć - bajka po prostu!

Przyznaję, że nie wczytuję się w posty, ale rzuciło mi się w oczy, że próbujesz ustalić jaka to odmiana tulipanów na rabacie ze szklanymi kulami.
Udało się?

Brałaś pod uwagę odmianę Greenland? Jakie by nie były to przepiękne są u Ciebie!

Dziękuję Edytko miło mi bardzo czytać tak pochlebne opinie

Tak udało się, tulipany na froncie (ze szklanymi kulami) to virichic na 100%

ps. Greenland bardziej okrągłe końce płatków mają
Na zielonej... trawce :) 12:46, 07 maj 2017

Do góry
ania1110d napisał(a)
Witam w pięknym ogrodzie tulipanowym, te kolory biel i bordo super razem wyglądają.
Już zapisuje stronke do obserwacji.Widzę ze tulipany witaja w kazdym ogrodzie czas i wprowadzić je do swojej rabaty

Cześć Aniu - zapraszam, wpadaj

O tak tulipanowe musisz mieć
Na zielonej... trawce :) 12:45, 07 maj 2017

Do góry
Cześć Juziu

Tak to Queeny
Różowe to merlose

Dzięki
Na zielonej... trawce :) 10:35, 07 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

To są Queen of Night???
A te różowo - białe pełne to jakie???

Jak Sebek napisał....brzytwa nie ogród

Na zielonej... trawce :) 21:11, 06 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Tak farba

Ale, że nigdy nigdy?

Ja wysiedzę na farbie 3 godziny, ale co 3,5-4 miesiące, więc w sumie rocznie i tak krócej
nigdy nigdy
Na zielonej... trawce :) 18:13, 06 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Ale Ci zaaaaazdraszczam

I jak wszystko zgodnie z planem, pogoda była choć znośna? Stresik był?
No i oczywiście syn czy z prezentów zadowolony?

Garnitur jasny niebieski z łamaną szarością - tak jak pisałam Tobie, ale nie z M&S... stwierdziłam, że 400zł to jednak za dużo i kupiłam o połowę tańszy

Pogoda...No właśnie- była znośna Nie padało. Stres był ogromny- w życiu bym się nie spodziewała! Powiem Ci, że niewiele pamiętam
Podobno wszystko wyszło świetnie i wszyscy łącznie z Komunista bardzo zadowoleni

Tak to jest z tymi garniturami - ja widziałam za 550 zł i szczerze, to nie mogłam się powstrzymać, żeby nie skomentować. Firma z ogóle nie znana, nawet męskie były tańsze.
Ogród, mydło i powidło. 17:37, 06 maj 2017

Do góry
jolanka napisał(a)
Kasiu, gratuluję firmy. Życzę mało pracy, dużo kasy i jeszcze więcej zadowolenia z tego co robisz
Tajne zrobiłaś zakupy, teraz tylko głaskać i wąchać

Jolu jeszcze nie ma czego gratulować, teraz jest najtrudniejszy okres na początku ale mam nadzieję że się tak skończy jak napisałaś

AgataP napisał(a)

Ja przesiewam przez skrzynkę od owoców, taką plastikową

Grunt to kreatywność

Gocha napisał(a)
Kasiu gratuluję podjętego kroku i powodzenia. A co za roślinki kupiłaś i gdzie bo części nie rozpoznaję. Wybierasz się do Końskowoli ?

Dzięki! Kupiłam żurawkę Sweet Tea, dzwonek karpacki granatowy i biały, wielosił biało zielony z odrobiną różu, rozwar Alba, irys Variegata, przetacznik Nana Blauteppich u nas przy stacji . Do Końskowoli się wybieram z całą rodzinką - to pewnie długo nie będziemy bo dzieciaki nie wytrzymają

Anda napisał(a)
Kasiu, rowniez gratuluje otwarcia firmy

Wielosil bardzo interesujacy.

Dzięki! Wielosił to wielkie odkrycie - robi wrażenie

Milka napisał(a)
Śliczny wielosił!
Rok temu biały od Roberta dostałam, na razie nie widzę czy zyje, bo szafirki zasłaniają.

Irenko biały w sensie że kwitnie na biało czy ma biało nakrapiane liście? Bo z białymi kwiatami jeszcze nie widziałam a już zaczynam zbierać kolejne odmiany

Filomena napisał(a)
Fajnie Kasiu prezentujesz ciekawe rośliny - wielosił wymiata całą wiosenną resztę!

Jesienią będę sadzonki robiła, szkoda że w zeszłym roku mnie mróz uprzedził.

AngelikaX napisał(a)

Ale pięknotka

I listki mają ciekawy kolorek.

mira napisał(a)
Poczytałam trochę, lubię takie tematy jak u Ciebie, jutro sypnę mączką rogową tu i ówdzie - po co trzymać /strasznie droga była chyba rok temu była w innej cenie/.

Co to za sprawka za zdjęciami ?

Piękny ten wielosił, jak ma zwykły niebieski ale do kwitnienia jeszcze hoho

trzymam kciuki - za firmę - powodzenia- dobra branża

pozdrawiam

Dużo tańsz była w zeszłym roku ale przegięli z tą ceną i jeszcze widzę że im leżyt na półkach.
Mam nadzieję że że uda sie firmę rozbujać , też mi się wydaje że to rozwojowy kierunek .
Ze zdjęciami nie wiem o co chodzi? Może o to że Ani zdjęcia były bez jej zgody wykorzystane w dużej szkółce.
Na zielonej... trawce :) 13:57, 06 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Elegant Lady bym chciała... a kiedy kupujesz? w sensie w jakim czasie zaczynają z cebulowymi, żeby można sensowne ilości zakupić.... może zrobiłabym nalot

Zaczynają we wrześniu. Ja jestem bardzo często w B i L i zawsze trafiam na pełne kartony
Przeglądam jakich odmian mają najwięcej i te które mi pasują kupuję

W tym roku dodatkowo będę zamawiała z sklepu internetowego te, które wymieniłam. Z białymi muszę się pospieszyć, żebyś mi wszystkich nie wykupiła
Na zielonej... trawce :) 12:47, 06 maj 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)

W B przy okazji zakupu bułeczek Sebek kupuje. Ja mam gorzej. Bułeczek nie jadam.

To może przy okazji zakupu chlebka?
Na zielonej... trawce :) 12:46, 06 maj 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

O dziwo tylko jedne biedronkowe tulipany się u mnie nie zgadzały irysy i chyba 4 odmiany tulipanów plus narcyzy są Ok

To dobrze wróży może się skuszę i ja
Na zielonej... trawce :) 12:46, 06 maj 2017

Do góry
Kobietom szczególnie często
W Kruklandii 12:39, 06 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Witaj wpadłam "przez przypadek" i pierwsze co mi się rzuciło to cudne kule bukszpanowe - bajka

ps.Ptaka też mam takiego, moim zdaniem nie jest zły choć eksmituję go z frontu, bo gryzie mi się z białymi kulami

Dobre kulki nie są złe

Ja swojego ptaka przemalowałam na szaro....bo też mi się gryzł
Może spróbuj na biało?

W Kruklandii 12:29, 06 maj 2017

Do góry
Witaj wpadłam "przez przypadek" i pierwsze co mi się rzuciło to cudne kule bukszpanowe - bajka

ps.Ptaka też mam takiego, moim zdaniem nie jest zły choć eksmituję go z frontu, bo gryzie mi się z białymi kulami
Na zielonej... trawce :) 10:53, 06 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
no nie dogodzisz kobietom

Upodobania się zmieniają.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies