Niesamowity jest - jedyne co mu może szkodzić to przesuszenie - w zeszłym roku w donicy kilka razy mi przysychał ale odbijał po każdym podlaniu, tu znalazłam ciekawy artykuł: Wojna o wielosił
Poczytałam trochę, lubię takie tematy jak u Ciebie, jutro sypnę mączką rogową tu i ówdzie - po co trzymać /strasznie droga była chyba rok temu była w innej cenie/.
Co to za sprawka za zdjęciami ?
Piękny ten wielosił, jak ma zwykły niebieski ale do kwitnienia jeszcze hoho
trzymam kciuki - za firmę - powodzenia- dobra branża
Jolu jeszcze nie ma czego gratulować, teraz jest najtrudniejszy okres na początku ale mam nadzieję że się tak skończy jak napisałaś
Grunt to kreatywność
Dzięki! Kupiłam żurawkę Sweet Tea, dzwonek karpacki granatowy i biały, wielosił biało zielony z odrobiną różu, rozwar Alba, irys Variegata, przetacznik Nana Blauteppich u nas przy stacji . Do Końskowoli się wybieram z całą rodzinką - to pewnie długo nie będziemy bo dzieciaki nie wytrzymają
Dzięki! Wielosił to wielkie odkrycie - robi wrażenie
Irenko biały w sensie że kwitnie na biało czy ma biało nakrapiane liście? Bo z białymi kwiatami jeszcze nie widziałam a już zaczynam zbierać kolejne odmiany
Jesienią będę sadzonki robiła, szkoda że w zeszłym roku mnie mróz uprzedził.
I listki mają ciekawy kolorek.
Dużo tańsz była w zeszłym roku ale przegięli z tą ceną i jeszcze widzę że im leżyt na półkach.
Mam nadzieję że że uda sie firmę rozbujać , też mi się wydaje że to rozwojowy kierunek .
Ze zdjęciami nie wiem o co chodzi? Może o to że Ani zdjęcia były bez jej zgody wykorzystane w dużej szkółce.