Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:34, 24 paź 2014

Do góry
i dwie wersje donicy :

a na wiosne zanim wyjdą liście traw i brunery - pełno białych cebuli w donicy
Ogród u stóp klasztoru 22:32, 24 paź 2014

Do góry
wieczór długi ,wychodzić się nie chce bo ciepełko trzyma mnie w domciu .
popełniłam wieniec jesienny ...trochę go poprawiałam , bo talent u mnie marny ,ale jest i już zawisł na drzwiach

wersja nr.1

wersja nr2 poprawiona

kwiatki zrobiłam liści tulipanowca

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:32, 24 paź 2014

Do góry
przód:
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 22:29, 24 paź 2014

Do góry
Jazz, Rene - zasłonki to trochę moje spełnione marzenie i trochę konieczność bo bez nich nie w sposób wysiedzieć tam w słoneczny dzień.
Dziękuję dziewczyny za pochlebne opinie, cieszę się bardzo, ze się podoba Każdy potrzebuje odrobiny akceptacji już ja o tym wiem najlepiej To zdjęcia wyrywkowe, całość nie wygląda katalogowo ale dobre i to co udało nam się osiągnąć pracą rąk własnych
Konewko cieszę się z wizyty, wpadaj tu częściej
Mille podoba mi się Twój pomysł z berberysami, już sobie zanotowałam Rozchodniki nie sprawdzą się w gruncie, psy rozdeptają a koty uwielbiają robić sobie z nich swoisty fotel Mam je w donicy i tyż jest piknie - rozchodniki znaczy się, nie koty
Cieszę się z odwiedzin, wpadnę do Ciebie na herbatkę

Konwalie Reniu za Twoją radą w przyszłym tygodniu będę tam dosadzać ale coś wyższego chyba by się jeszcze zdało. W samym kącie narożnym jest też kokoryczka / nie widać jej na zdjęciu /Do wiosny dużo czasu, coś wymóżdżymy
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 22:17, 24 paź 2014

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Aniu, za kwiatuszki dzięki,szkoda,że to ostatnie w tym roku.
Ja swoich róż nie ścinałam. U mnie zapowiadają tylko -1 w piątek w nocy.
A potem zwyżkująca temperatura.
Dla tych co nie śpią-moja niestrudzona złotowłoska.

Śliczna Hanuś zdrowy kolorek jak cytrynka Spokojnej nocki i wszystkiego dobrego na weekend
Mała Eleczka 22:14, 24 paź 2014

Do góry
bleebla napisał(a)

Super Wam to wyszło
Mój ogród 22:14, 24 paź 2014

Do góry
Zaraz będzie 400 setka Gratki Bożenko będę pierwsza jeszcze przed
Najlepszego kochana i jeszcze więcej oglądania czytania i miłych wrażeń w ogrodzie i wsród nas

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:14, 24 paź 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

Bogusiu ja dalie zawsze przechowuję w tej ziemi w której rosły, w rajskim było fajnie, bo one były oblepione jak w gipsie w tej ziemi, a te tutaj przechowuję w wiaderkach z ziemią od czasu do czasu np. raz w miesiącu lekko skropię ziemię i wszystko muszą do wiosny wytrzymać

Ja tez moje oczyscilam i wrzucilam do koszyczka z trocinami
Myślałam ze musza być suche
To co teraz ?
Mój ogród 22:10, 24 paź 2014

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Dzisiaj kupiłam Magnolię i było o chryzantemach, na jednej fotce widzę moją chryzantemę. Sprawdziłam i oto moja nn ma w końcu imię i nazwisko - Bella Gold. Dostałam ją od pani która powadzi wiejski sklep i ma skromny ogródek koło domu. Moja Bella u mnie się zadomowiła i pięknie rośnie.
Taka mała rzecz a cieszy

Śliczna kolorek słoneczny tego nam trzeba a wysoka rośnie ? buziaki i miłego na weekend
Życie w wiejskim ogrodzie 22:09, 24 paź 2014

Do góry
Mirella napisał(a)

Lubi , bardzo lubi, całuski dla Ewuni za pamięć.

Śliczny białasek

W moim małym ogródeczku - Dorota 22:02, 24 paź 2014

Do góry
Gratuluję pierwszej setki.
Ogród z łezką 21:59, 24 paź 2014

Do góry
Jeszcze róże, widoczne wciąż różowawe limki i mój Figo... Już skończył 4 miesiące.

W cieniu - zacieniona 21:59, 24 paź 2014

Do góry
...dzisiaj jeszcze w kuchni...robię zupkę dyniową ...z przepisu Wilczej...najbardziej nam smakuje.
Życie w wiejskim ogrodzie 21:58, 24 paź 2014

Do góry
Gardener27 napisał(a)

... więc dla Ciebie Mirello

dziękuję i uśmiech zostawiam
W moim małym ogródeczku - Dorota 21:57, 24 paź 2014

Do góry
Dorotko gratulacje z okazji 100
Bardzo dobry pomysł z tym ukorzenianiem. Jeżeli się nie uda, to trudno, ale jeżeli się uda, to będzie dużo radości
Różyczka na 100

Ogród z łezką 21:53, 24 paź 2014

Do góry
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 21:50, 24 paź 2014

Do góry
babka napisał(a)
Rene, tak jak mówisz trzeba sobie notowac pomysły i od kilku dni tak własnie robie bo już się gubię
Co do koloru to też myślę, że na biało byłoby zbyt mdło chociaż pomysły na elewację takie właśnie były Marzył mi się taras grecki na pięterku, cały w bieli, błękitach i różach - ze względów praktycznych wyszedł brązowy ale klimatyczny. Znajomi stwierdzili że czują się jak na karaibach

Ola... rewelacja.... My planujemy aras na garażu, ale to odległa przyszłość. Bardzo mi sie podoba całokształt... Jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach. A te płócienne zasłony, fantastyczny stolik... ach... bardzo klimatyczne.

Do cienistego zakątka hosty jak najbardziej, bo dekoracyjne większość sezonu. Mogą być też paprocie czy konwalie, miodunka. A na tą ściankę maskującą możesz zawsze bluszcz puścić, żeby się piął.

Co do tej rabaty, na razie nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy, ale pewnie coś wymyślimy wpólnymi forumowymi siłami. Zawsze możesz się też doradzić w pojedynczych pytaniach projektowania rabat
Lawendowy zawrót głowy 21:49, 24 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Ale cudo, jak ja się lubuję w takich wiankach a szybę mam w drzwiach nijak wianek na nich nie pasuje, to wieszam na płocie, ale teraz tak wieje, że też źle
Bardzo piękny jest
A co do inspiracji to czemu Cię to dziwi?
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 21:49, 24 paź 2014

Do góry
babka napisał(a)
Marzył mi się taras grecki na pięterku, cały w bieli, błękitach i różach - ze względów praktycznych wyszedł brązowy ale klimatyczny. Znajomi stwierdzili że czują się jak na karaibach

Wow! Ale klimat! Mega efekt robią te zasłony Cudnie tam sobie urządziliście Szacun
Buzial
Ogród z łezką 21:48, 24 paź 2014

Do góry
Dostałam telefoniczny ochrzan, że się obijam forumowo...to starania czynię, żeby to zmienić
Mam trochę zdjęć dalii, może to ostatnie w tym roku. Na wszelki wypadek część ścięłam do wazonów...to na pewno jedne z ostatnich kwiatów. Tylko róże wytrzymają nocne niewielkie przymrozki...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies