iwonadm – witam Iwonko, hiacynty już zakupione, nie długo zaczną kwitnąć i … niesamowicie pachnieć
malgorzata_s… - dziś pierzynka już dużo mniejsza…plusowa temperatura robi swoje. A jak tam u ciebie…śnieg jeszcze jest, czy znowu masz zimę mało zimową?
popcarol – też widziałam tego ciemiernika w biedrze… od razu pomyślałam o tobie, że pewnie zawładnął już twoim sercem i że już go nabyłaś drogą kupna.
Krys – myślę Krysiu, że już nic nie stanie na przeszkodzie i śmiało mogę zawiesić na moim wątku tabliczkę z napisem „czynne… absolutnie, bezwzględnie, bezwarunkowo”
Madziarzeszow – no widze Madziu, ze mamy takie samo zdanie na temat śnieżnej pierzynki… zima jest po prostu…„be”
jankosia – witaj Moniko, fajnie, że się ujawniłaś. Widzę, że ekipa łódzka rośnie w siłę!!!
Co to znaczy , że jesteśmy „prawie” sąsiadkami…skąd jesteś dokładnie…i dlaczego nie mogę otworzyć twojego wątku, żeby wpaść z rewizytą?
Mala_Mi – Aniu, ile to roboty…wrzucaj w torbę szczoteczkę do zębów, jakieś majtki na zmianę i przyjeżdżaj do nas…wiesz, że ekipa łódzka przywita cię zawsze z otwartymi rękoma!!!