Ja się od 2 tygodni na ten film wybieram i nadal nie wybrałam, mus jednak, bo lekki i zabawny
U ciebie listki na trawie to tak pojedynczo, dla okrasy, a u mnie szuru buru w tych liściach Buziak Jolu
Jolu, ale to też może być utrapienie, ile ja muszę tego plewić, zawsze mi żal wywalać, ale nie ma czasu na przechowywanie dla kogoś, tak z marszu, to ktoś mógłby rabatę z nich zrobic.
Ciekawe co dalej w ogrodzie będzie, jak nam klimat się tak zmienia, jakby przesunięcie pór roku nastąpiło.
Buziolki
Mileczko przeprowadzam sie do Ciebie, bronzita sie sama wysiewa , zreszta co sie u Ciebie nie wysiewa hihi , miłorzeby szybko rosna i kwitnie wszystko ))) uśmiecham sie i tez tak chce )))
Justys. Co by Twoje pytanie uprzedzić ))) nie umawiałyśmy sie z Edytka a przy okazji spotkania wyszło na to ze kupilismy prawie to samo )) wiec moja listę tez juz poznałaś )))).
Jolu faktycznie pięknie tam jest. A ja do niedawna nie wiedziałam o tym ogrodzie. Dopiero Kasia ( Katel ) mnie oświeciła w tym temacie. Będę tam na pewno częściej jeździła. Planuję już teraz że wiosną się wybiorę. Pozdrawiam