Masz rację niech tak trzyma nawet do wiosny Dzięki wiosenka miniaturka w domku ale cieszy
Widziałam widoczek osiedla super i ciągle w renowacji jak się zrobi cieplej to pewnie szybko się uporają
Kanny:
O czerwonych liściach podobne, ale dopiero kłącza jesienią dostałam. Na piaskach one nie rosną tak wysoko.
Nachyłki - złapałaś mnie są za wysokie na 1 plan. Zdjecie z 2013, bo w tym roku latałam z nimi i nie dalam im kwitnąć, wysokość porównywalna z rudbekią:
A red baron osobno, czy włożyć go do rabaty gdzieś ?
Tu dowód na dzikie tłumy
Fakt - byliśmy z rana tzn. 8.30 zaczeliśmy jazdę ale do 11 pojawiło się tylko kilka osób
Zreszta kto by się pchał w taką mgłę - hmmm - no my oczywiście
O ja nie moge ile tu fajnych wpisów - wiedziałam że ogrodomaniacy tęsknia juz za wiosennymi pracami Moje motto - rób zgodnie z naturą - swoja własną - nie przysporzyło mi jednak przeciwników
W niedziele nie mogłam się ruszac po swoich ogrodowych poczynaniach i wylegiwałam się na kanapie, za to w dziś wzieliśmy z połówkiem wolne i ....
znów areobik
Jestesmy wykonczeni ale zadowoleni. Warunki hmmm, średnie tzn - mgła dawała czadui snieg szybko się topił ale największym plusem to 0 ludzi!
Suma sumarum pojeździliśmy sobie ze hej - dzieciaki były w szkole - a my ja za starych ,kawalerskich czasów
Ewo, Gosiu, Aniu-mała, Kasiu - za życzenia i kwiatki dziękuję.
Mój sprint w setkach to nic w porównaniu z innymi watkami. Chciałoby się co nieco napisać, ale ogrodowo nic jeszcze nie mam, w domu patyczaki kwitną, ale od lat te same, niewiele się dzieje.
Zima trochę zaczyna być sobą, może i trochę śniegu na bałwanka spadnie? A tak w ogóle juz tęsknięza ogrodem, szczególnie jak Wasze fotki pooglądam.
troszkę mnie też drażnią ten cały rząd sosen nie wiem czy coś wykombinować tak mi się zamażyło żeby część malutkich choinek przesadzić a sosny duże uciąć z dołu i pod nimi coś nasadzić
Piękne poduchy ma z tej lawendy spróbuje ze starej nowe sadzonki napewno szybciej pójdzie niż z nasionami Co do żywopłotu nie wiem. Koło żywopłotu po drugiej stronie też rosną choinki i chyba zasadzę na trójkąt choinkami żeby nie było takiego dziwnego pasku albo iglaczkami różnymi i żeby było symetrycznie to z drugiej strony też iglaczki a kiedyś żywopłot wytnę jak choinki podrosną
Wrócę do mojego planu z tyłu ogrodu, bo sprawa jest o tyle pilna iż pojawił się dzisiaj u mnie Pan od nawadniania. 2 miesiące się nie odzywał i może w końcu teraz cosik wyceni Może cena nie będzie zaporowa. Zobaczymy.
Zastanawiam się tylko czy nie zlikwidować tego przejścia pomiędzy rabatą przy basenie, a rabatą z brzozami? Mąż twierdzi, że ze śecieżką jest lepiej. Pan stwierdził iż na pewno przez to będzie dużo drożej. No i mam dylemat (
Może ktoś doradzi?