Według mnie najładniejszy z zielonych, duże zdrowe liście, nie choruje i szybko przyrasta (ponoć tylko w pierwsze 5 lat), ale naprawde inponujaco - po 50-60cm/sezon.
Jednak czerwony w Święta musi być fajnie to wygląda u mnie buro
Wianki śliczne - jestem pod wrażeniem, gdy piszesz, że to Twój pierwszy raz z wiankami
Aż miło się czyta, gdy piszesz o swojej rodzinie Tak ciepło i radośnie
Iwonko, przeczytałam, że nie zaznaczasz sobie wątków, a powiadomienia przychodzące na maila można wyłączyć, jest taka opcja , chyba w ustawieniach Mnie na początku też zapełniały skrzynkę
Haniu, obudziłaś tym zdjęciem wspomnienie wydm i zagajnika sosnowego w Chłopach.
A dokładniej zapachu jaki się tam unosił w bardzo skwarny dzień.
Tyle lat minęło, a ja jeszcze go pamiętam.
Dawno u Ciebie nie byłam.
Wspomnienie lata cudowne, ale przy "szadzią malowane" brakuje mi słów.
Bo, że baśniowo, bajkowo, tajemniczo, to nie dość powiedzieć.
I podobnie jak inni będę wpatrywała Jurajskiego w tv.
A jak tam u was pogoda ? Ja miałam drobny deszcz w dzień i znośnie było bo latałam i wszystko sprawdzałam przed zapowiadanymi wiatrami ... teraz wieje ale jeszcze idzie wytrzymać mam nadzieję że się nie rozkręci i pójdzie sobie gdzieś tam na wertepy poszaleć ...
spokojnej nocki kochani
I ja zainteresowana tym systmem jestem baaaardzo! bo nie mam jak zawiesić wianka bo nie mam jak, a tu taka szansa. Powiedz jak toto się trzyma. Ja mam drzwi zatrzaskiwane i jedynie po zewnętrznej stronie mam uchwyt, no ale na nim wianka nie zawieszę. Powiedz co i jak ładnie prosim
dziewczyny, żeby nie było, że tylko ten mój ogródek na komputerze tworzę to dziś u mnie 5 stopni w cieniu, no to z małej rabatki posprzątałam korę, zdjęłam tzw. "szmatę" oraz widłami podziałałam na tej mojej biednej uklepanej glinie
przy świerku nie kopałam, żeby mu korzeni nie umroziło
duma mnie rozdzadzała (choć nie wiem za bardzo z jakiego powodu) ale zastanawiałam się tylko co myślą sąsiedzi jak mnie widzą
Gosiunia ale siara przegapiłam Ale szybko się poprawiam
100 lat 100 lat w zdrowiu w szczęściu pomyślności i w ogrodzie długo długo żyj nam Gosieńka 1000 buziaków i nosek do góry rozkręcisz się i chęci wrócą do wszystkiego