Anita !!!!!. wianek twój na pewno będzie skopiowany ..własnie siem zastanawiałam co tu wymyślić .....
a z jakiego drzewa gałązki ...brzoza ?
kwiatki sobie zrobię...umiem ...a co ....ma się zdolności z młodych lat ....fajny pomysł bo nie trzeba zaplatać ...
ja już sprzątam równo ..jak na wiosnę . na nic już nie czekam , mam teraz czas i pogodę . za chwilę ani tego ani tego ...pozdrawiam
Pomysł na wianek inspirujący trzeba będzie zrobić dużo wiecej również na moj wianek pięknie wypleciony przez zdolne i serdeczne rączki koleżanki... Również pięknie dziękuję
Pomysł na wianek inspirujący trzeba będzie zrobić dużo wiecej również na moj wianek pięknie wypleciony przez zdolne i serdeczne rączki koleżanki... Również pięknie dziękuję
Dobrze że wianek przpomniałaś, mnie się wcale nie znudził)
a z tymi przymrozkami i gonieniem po rabatkach to rozumiem,
bo to motywacja żeby takie piękności ochronić
Owszem, 8 lutego były prawie wyłącznie walentynki, tak więc pisałam prawdę. Ale w tym okresie to normalne. Fajnie, że obecnie asortyment się zmienił na wiosenno-świąteczny.
Wianek magnoliowy bardzo ładny. Pozdrawiam serdecznie.
Danusiu, wianek subtelny, pełen uroku. Swoje wianki, bądź inne dekoracje na drzwiach wieszam na haczykach, nie niszczą drzwi, nie trzeba wiercić Ani przyklejać taśmy od strony wewnętrznej.