Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W miniformacie

W miniformacie

Bea 21:38, 23 lut 2014

gierczusia napisał(a)
Ale piękny wianek Beatko ... Muszem się wziąć do roboty .... A ktoś twierdził ,że na giełdzie jeszcze walentynki,niestety i że nie ma po co jechać.....

A opuchlak ,brrrrrrr..... Czy my nadążymy z tym wrotyczem ..... Zaśmierdniemy siem na smierć

Ściskam gorąco .. U mnie też już się dziury opuchlakowe pokazały niestety....

Dziękuję bardzo- wianek już cieszy kogoś innego bo to prezent z magnolią.

Na giełdzie już byłam dwa razy i dopiero się zaczyna ruch świąteczny i wiosenny.

W sklepie, gdzie były te piękne kwiaty do wianków są jeszcze piękniejsze i chyba znowu pojadę. , a ptaszka niósł M bo by do domu nie dojechał, mógł polecieć...........

Dzisiaj szłam obok "plantacji" i myślałam o nim tym wrotyczu.

Szukam pułapek - Kasia "Bawarska" podesłała linki - może u nas też są?

W każdym razie Apacz niech się ma na baczności idę po niego.
Bea 21:43, 23 lut 2014

baraga1904 napisał(a)
...nie miałam koncepcji na wianek wczesnowiosenny...kombinowałam jak koń pod górkę , w końcu nic nie kupiłam...a u Ciebie już jest i to jaki opuchlak mnie zmartwił

Wianek z magnolią

Mnie też zmartwił, że się pojawił i na dodatek jaki miał tupet - bezczelny do domu się pchał.
Ewa 06:48, 24 lut 2014

Bea wianek super. A ja nie dojechałam jednak na giełdę, zmieniłam kierunek , byłam w Cieszynie
Pozdrawiamy
gierczusia 15:12, 24 lut 2014

Fajny ten nowy awatarek .. Choć tamten też lubiłam bardzo i był bardzo rozpoznawalny

A wianek z magnolią..to mi się bardzo podoba
gierczusia 21:55, 24 lut 2014

Kolejna zmiana ... Beatko .. Ja za Tobą nie nadążam ..... Czyli jest wszystko w normie

Ściskam na dobranoc
Ps.. Matko , jak ja się cieszę na ten wyjazd .. Jeszcze tylko autobusu nie mam...
Bea 21:56, 24 lut 2014

Ewa napisał(a)
Bea wianek super. A ja nie dojechałam jednak na giełdę, zmieniłam kierunek , byłam w Cieszynie
Pozdrawiamy

Ewcia dziękujemy bardzo.

W Cieszynie byłam raz i bardzo krótko, ale pogoda była kiepska, reszta przejazdem w drodze
na południe.

Pozdrawiamy

Enya73 22:04, 24 lut 2014

gierczusia napisał(a)
Ale piękny wianek Beatko ... Muszem się wziąć do roboty .... A ktoś twierdził ,że na giełdzie jeszcze walentynki,niestety i że nie ma po co jechać..

Owszem, 8 lutego były prawie wyłącznie walentynki, tak więc pisałam prawdę. Ale w tym okresie to normalne. Fajnie, że obecnie asortyment się zmienił na wiosenno-świąteczny.
Wianek magnoliowy bardzo ładny. Pozdrawiam serdecznie.
Bea 22:05, 24 lut 2014

gierczusia napisał(a)
Kolejna zmiana ... Beatko .. Ja za Tobą nie nadążam ..... Czyli jest wszystko w normie

Ściskam na dobranoc
Ps.. Matko , jak ja się cieszę na ten wyjazd .. Jeszcze tylko autobusu nie mam...

Ja też tylko autobusu bo jeszcze nie mam - reszta już zarezerwowana.
I jeszcze sprzęt muszę przygotować bo jeden aparat to może za mało.

Awatrek jak rękawiczki jakoś nie mogę się przyzwyczaić.

U mnie wątek się wlecze z innymi sprawami różnie, na szczęście najgorszy tydzień minął
i jeszcze ten niech się skończy bo już ledwo mówię - pisać jeszcze trochę daję radę.

Dobranocka

Bea 22:12, 24 lut 2014

Enya73 napisał(a)

Owszem, 8 lutego były prawie wyłącznie walentynki, tak więc pisałam prawdę. Ale w tym okresie to normalne. Fajnie, że obecnie asortyment się zmienił na wiosenno-świąteczny.
Wianek magnoliowy bardzo ładny. Pozdrawiam serdecznie.

Dzięki!

Z każdym tygodniem coraz większy ruch na giełdzie będzie, ale też zależy jeszcze co się chce kupić.

Pozdrawiam

gierczusia 16:54, 25 lut 2014

Enya73 napisał(a)

.

Ja uwielbiam te Wasze / nasze komunikaty co gdzie można i nie można kupić .. Naprawdę ...

Tak więc dziękuję Wam za te meldunki ... A to ,że asortyment się zmienia to przecież naturalne i konieczne ... I my to koffamy .. Bo za każdym razem możemy innego " przydasia " przywlec

Buziaki