Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodowe przygody 10:04, 03 gru 2014

Do góry
Napia napisał(a)

Iwonko, śliczne te liliowce, bardzo podob mi się ich kolor pamiętasz może, jak się nazywają?

W sobotę chciałam ogrywać agro co delikatniejsze rośliny, a u mnie dziś nie przymrozek tylko mróz przyszedł -8 Na szczęście róże okopczykowane, ale o inne młode kwiaty trochę się boję

Chętnie się podzielę na wiosnę

Kolorowy ogród na piasku 09:59, 03 gru 2014

Do góry
viva napisał(a)

Tytuł obrazu "poranny widok z okna".

Mistrzostwo świata. Do Twoich rabat mogą wzdychać projektanci angielscy - oni je projektują "na eksport" - Ty dodatkowo masz je własne na co dzień.
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 09:25, 03 gru 2014

Do góry
kasiek napisał(a)

Rh się juz wyprostowały, widocznie musiała w nocy bardziej spaść temperatura... Ale jutro podlewam bo u mnie wiatry bardzo wysuszyły ziemię...

A co do świąt - no coś z dziećmi musze bobić bo chałpę chcą roznieść

Ma być weekend cieplejszy, to akurat popodlewamy

Z córciami możecie upiec ciasteczka piernikowe, ja piekłam z moją dorosłą córcią, którą też zawsze roznosi...tak nam wyszły

robiłyśmy z przepisu Wilczej Góry/Ewci, były pyszne
http://wilczagora.blogspot.com/2013/12/swiateczne-ciasteczka.html

Bajkowy ogród Weroniki 09:12, 03 gru 2014

Do góry
Weroniko zostawiam zdjecia mojej Mainzer Fastnacht, moim zdaniem jest taka jak Twoja i tez pachnie.

Norweski ogródek... 09:04, 03 gru 2014

Do góry
zaczarowanaa napisał(a)
palarnia)

i to juz wszystko na dzisiaj))

Matko ale klimat
Witam się i zaznaczam
Jurajski Ogród 08:59, 03 gru 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Aniu, specjalnie dla Ciebie i wszystkich odwiedzających:

wspomnienie lata...

Ech...
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 07:59, 03 gru 2014

Do góry
Rench napisał(a)
Dla odwiedzających pachnąca Clair Renaissance

Ślicznota i pachnie do tego
Czy ona się przebarwia na morelowo?
Ogródek Anity 07:09, 03 gru 2014

Do góry
Rench napisał(a)
Ja też zazwyczaj kupuję coś gotowego
Ale pochwal się co tam będziesz wypiekała

Reniu
Na kiermasz zawsze robię mufiny, w tym roku bedą takie

Przepis tutaj
http://muffinki.blox.pl/2011/07/Najbardziej-popularne-babeczki-z-Nowego-Jorku.html
Kwiatowy ogródek Monteverde 01:38, 03 gru 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

Nie ma co robić u mnie ziemia już zmrożona, a dzisiaj poszłam posypać ptakom do karmnika, a patrzę, że dzikie kocury mi porozgarniały kopczyki z kompostem spod róż a ziemia jak kamień dobrze, że mialam w piwnicy worek 50 kg uniwersalnej więc wywlokłam i musiałam podsypać bardziej rozwalone kopczyki, pozabijam te dzikusy pozdrówka Vivo i do wiosny

Nie dobre kocury, jeszcze Ci pracy narobiły pozdr
Mój ogród 01:06, 03 gru 2014

Do góry
EPODLAS napisał(a)

W listopadzie też jest pięknie.

Mglisto i jesiennie nad jeziorem.

Bożenko, wybieram te dwie fotki, choć wszystkie chciałoby się zacytować.
Zdrówka życzę i pozdrawiam.
Kwiatowy ogródek Monteverde 01:05, 03 gru 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

Nie ma co robić u mnie ziemia już zmrożona, a dzisiaj poszłam posypać ptakom do karmnika, a patrzę, że dzikie kocury mi porozgarniały kopczyki z kompostem spod róż a ziemia jak kamień dobrze, że mialam w piwnicy worek 50 kg uniwersalnej więc wywlokłam i musiałam podsypać bardziej rozwalone kopczyki, pozabijam te dzikusy pozdrówka Vivo i do wiosny

O... Mój powojnik
Okrywasz go Aniu na zimę ?
Jurajski Ogród 00:23, 03 gru 2014

Do góry
Aniu, specjalnie dla Ciebie i wszystkich odwiedzających:

wspomnienie lata...

Kwiatowy ogródek Monteverde 23:54, 02 gru 2014

Do góry
viva napisał(a)
Aniu, już kilka karteczek musiałam u Ciebie nadrobić Aktualnych kwiatków brak, robi się smutno. Byle do wiosny

Ogródek Iwony 23:53, 02 gru 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Masz dobrą rękę do ukorzeniania bo mi się aż 1 /słownie: jedna/ ukorzeniła i rośnie , ale materiału dużo będę próbować po cięciu znowu

Ewuś, może w takim razie ukorzeniacz pomoże? Próbuj
Niektórzy sadzonki sadzą do gruntu. Ja wsadziłam do doniczki takiej podłużnej i dbałam, by miały wilgotno, ale nie za mokro i w cieniu stały sobie, w zaciszu. Te czerwcowe sadzonki po miesiącu - widać było, że zaczęły rosnąć. Miały nowe przyrosty. Może to był dla nich dobry czas? Buziam
Bajkowy ogród Weroniki 23:42, 02 gru 2014

Do góry
weronika77 napisał(a)
To moja KREMOWA, nie ma nazwy, a warta, żeby nazywać ją po imieniu. Kwitnie ziezmordowanie wielką ilością róż, raz białych, raz kremowych, a jesienią różowych. Jak się nazywa?

a nie jest to Aspiryn Rose?
Piękno ukryte w detalach ... na skraju zielonego świata 23:41, 02 gru 2014

Do góry
Hello December

Przychodzi taki czas, kiedy wyglądam bieli intensywniej niż do tej pory.

Kiedy zaczyna się Wielkie odliczanie, wyczekiwanie...kiedy brokat skrzy się jeszcze bardziej, kiedy zapach zielonego igliwia potęguje swoją moc...advent <3

Macham serdecznie
Ogródek Iwony 23:41, 02 gru 2014

Do góry
Ewo, dzięki.
Sama jestem ciekawa moich rabatek po przemeblowaniu, czy spełnią moje oczekiwania
Bajkowy ogród Weroniki 23:32, 02 gru 2014

Do góry
weronika77 napisał(a)
Maria Teresia? Chcę się upewnić. Rabatowa, różowa czasem łososiowa, zdrowa i kwitnąca bez humorów, VI, IX.

Wygląda na Maria Theresia
Kolorowy ogród na piasku 23:32, 02 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Viva..... Viva Twój ogród.... ja jak Mariola gapię sie na rabaty i mam ochotę zaorać trawnik i zrobić tylko rabaty kwiatowe Na szczęście zostało się trochę rozsądku w mózgownicy
Piwonie cudowne.. jak można nie lubić piwonii, zawsze sie zastanawiam jak ktoś pisze, że ich nie chce w ogrodzie. Ja mogłabym mieć pół ogrodu w piwoniach
Szperaj za fotkami... to takie fajne pooglądać w okresie "nudy" na forum Ja mogę oglądać po kilka razy to samo.. bo zawsze coś innego przykuje uwagę. Czasami zapuszczam oko na Pinteresta... jakbyś wrzucała więcej fotek u siebie to nawet tam bym nie zajrzała.. bo koło twoich kompozycji to tamte fotki nawet nie leżały (mówię o kompozycjach w stylu Twego ogrodu, ale tylko taki mnie interesuje).
Buziaki.. szeprnij jeszcze za kolorami w archiwum

Aniu, interesuje nas ten sam styl ..... kwiatowy
Będziemy sie zimą ratować zdjęciami
I dzisiaj jeszcze kwiatki

Ogródek Iwony 23:32, 02 gru 2014

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies