Oj mnie u Ciebie i innych tez dawno nie było, ale ten ubiegly rok dobrze, ze już za nami echhhhh.... Teraz naładowałam dobrze akumulatory i z optymizmem patrze na 2015 rok) Pozdrawia noworocznie
Jak fajnie znów poczuć się dzieckiem tyle radości, zabawy i uśmiechu, nie wiem kto miał więcej frajdy z tego bałwana który początkowo był Olafem ale szybko został nazwany dziadkiem przecież)
No i był też płacz bo przecież buzki nie ma??)) A dla Kropki to ktoś obcy no i ciągle szczekała
Naładowałam akumulatory przez te ostatnie dwa tygodnie z radością pożegnałam ten rok rok i z optymizmem myśle teraz już o tym nowym 2015 r i wszystkim zyćze aby był dobry Byśmy mogli realizować swoje marzenia, plany i te ogrodowe i te codzienne. Pozdrawiam noworocznie
Danuśka, zima nam na troszkę zawitała i cieszy nie tylko nas Mój Figo bardzo szaleje na śniegu, biega za śnieżkami, gryzie śnieg Twoja Kropcia już dorosła wygląda, mój to jeszcze furiat
Ten rok na pewno lepszy będzie, zobaczysz!!! I do mnie przyjedziesz, iryski czekają
Bo wierzę, że limity na wszelkie choroby, szpitale, pogrzeby i inne zawirowania się wyczerpał i teraz już tylko może być lepiej Dostałam kalendarz na ten rok - Rok Dobrych Myśli mojej ulubionej podróżniczki codziennie czytam sobie inne motto dnia, bardzo optymistyczne zresztą
Pozdrawiam
Kasiu moja Kropka tez tak szaleje i też furiat z niej Dużo czasu jej musze poswiecac bo się tego domaga dlatego tez tak malo bywam na forum teraz, łobuziara z niej ale przekochana jest
No i bardzo wierzę w ten dobry 2015 rok A do Ciebie przyjade i mysle, ze nie tylko Pozdrawiam serdecznie