OOO, dzieki wielkie, to chyba dla mnie....sporo urosły, moje niedawno sadzone, wiec jeszcze nic nie urosłymysle, ze bedą fajnie wyglądały, tylko ja chyba je za gest posadziłam. nO zobaczymy.Piekna jesien u Ciebie.
cd hortensji pnącej ale już z tego roku z czerwca mam zdjęcia spłaszczone bo bardziej interesowały mnie kwiaty i lilie w donicy obok jako dodatek i eksperyment- mocno rośnie na boki
ach ten zapach
a jesli chodzi o cynie to się wie muszę się postarać kwitnie nadal i muszę ją dokumentować
No chyba się popłaczę ze złości! Gdzie te graby nabyłaś??? Pewnie już pisalaś...ale ja w dalszym ciągu jestem do tyłu...
Za ile?
Dleczego u mnie takich nie ma...
3 metrowe wąsy to szybki wzrost - moja ma może 2 metry , ja ma posadzone 2 sadzonki, one rosną bardzo powoli - niby piszą że początkowo wolno a potem szybko ale u mnie też jeszcze tak nie jest a ja mam ją pewnie 6 lat a może 7, i chcę żeby mi weszła na dach garażu więc linki rożne ma, w tym roku zasilałam magiczną siłą, moja ma za dużo trochę słońca a to roślina raczej do cienia, ja ogarniam kwiaty na wiosnę - może przytnij lekko albo postrasz że kupisz nowe egzemplarze to działa
tu znalazlam czerwiec 2008
po lewej czerwiec 2008 a po prawej czerwiec 2012