Osoby, które będą obecne na Zieleni to życie mogą się umówić tutaj na spotkanie.
Z racji, że jestem na Zieleni w JURY będę obecna tylko w piątek, jestem cały dzień zajęta, ale proponuję abyście się spotkali np. w holu głównym, przy informacji.
Termin zaproponujcie tutaj. I dopisujcie się kto chce się spotkać.
Zaraz zakładam wątek.Z racji, że jestem na Zieleni w JURY w piątek, jestem cały dzień zajęta, ale proponuję abyście się spotkali np. w holu głównym, przy informacji.
Witaj Magdo, jednak muszę przyznać, że zazdroszczę bo masz dziłakę 10 razy większą od mojej, mnie ciągle brakuje miejsca, ale działka ma tę zaletę, że daję radę ją "obrobic" - taką wielką też pewnie bym dała radę hehe, ale mam wprawę w tym.
Tobie życzę wytrwałości i dużo siły, żeby zawalczyć z tym terenem. Poczytaj ostatni artykuł o przygotowaniu gleby pod ogród i art. podobne, na pewno pomogą w realizacji ogrodu.
Na pewno musisz wynająć ciężki sprzęt, żeby tę wielką płaszczyznę ogarnąć.
Mam fioła na punkcie karafek, one są stare, wszystkie kupione na Kole, czyli warszawskim targu staroci
Starocie to moja pasja także, choć teraz przygasła, bo już obrosłam w bibeloty i użyteczne przedmioty