Chodzi mi o obsadzenie pustych - zawsze w weekend majowy sadziłam, a teraz taka kicha z pogodą, że masakra...
Oj to późno działasz, ja zawsze w długim weekendzie majowym i tam gdzie kupuję to naprawdę już sporo z reguły wymiecione... a to producent... (wyjątkiem jest ten rok) raz w czerwcu dokupowałam donice i nie było po co do nich jechać... resztki zostały
Sama nie wiem, możliwe że wie - bo co sprzedał to sprzedał
Swoje donice z dech tarasowych mam mega długie - bo 2,5-3m x 2szt i nie bawię się w obsadzanie ich wczesną wiosną i potem na lato - stoją teraz puste a chciałoby się mieć coś tam już...
Pod nosem mam producenta i ma takie cuda.... że korci mnie strasznie więc niech tylko przestanie padać
Sadzicie już donice nowymi kwiatkami? U mnie długie donice tarasowe stoją puste - chcę już kwiatki tam... kiedy ta pogoda się zbierze do kupy? Ktoś cos wie?
No to jestem już w domu - wygląda na to że te sama mamy podmienione zamiast spring green....
a moje od frontu to virichic zielonokwiatowe, które też zamówiłam - jak foty ostatnio robiłam i zaczynały różowieć to tak mi na myśl przyszło, że to one - już zgłupiałam powoli, które gdzie sadziłam
relamację pewnie, że możesz złożyć - tylko wydaje mi się, że musisz mieć paragon... ja nie mam niestety