Witaj. Ja trochę jestem opóźniona , ale tak mnie urzekło to połączenie, że spać nie mogę . Napisałaś mi, że to zestaw bezobsługowy i ja lubię takie. Chciałam dopytać o odmianę tej rozplenicy. Znalazłam w tym kolorze "Rubrum" i "Fireworks". Czy to któraś z nich?
Czy ta "bozobsługowość" dotyczy również zimy? Czy jednak będzie musiała być przykryta jakąś kołderką?
Witaj Richie ... i nie wiem co napisać ... aż mnie zamurowało . Ogród jest bardzo efektowny.A jak już tu zajrzałam, to chciałam ślad po sobie zostawić. Jeżeli pozwolisz zaznaczę Twój wątek i będę częściej zaglądała.
Trochę się wstydzę swojego ogrodu, ale jestem dopiero na etapie jego tworzenia. Daleka droga przede mną ...
Pozdrawiam serdecznie
a ja z prośbą o kilka rad technicznych. Czy ta blacha to jakaś specjalna, czy normalna nierdzewna, pomalowana proszkowo, czy gotowa z arkusza. Jak to docinali? czy są łączenia? Jak się sprawuje w wilgoci, rdzewieje od dołu, koroduje, zmienia kształt? rysuje się? Czy jest jakaś izolacja od gruntu, czy po prostu dotyka ziemi i nic jej nie jest?