Olili
12:51, 31 paź 2014
Margarete, Nicol21, Gardney witam Was serdecznie!
Ogród ,który wkleiła mi Mala_Mi jest fantastyczny dla takich osób jak ja (niedomagających),poprzez fajne zestawienia kolorystyczne nie jest smutny mimo,że kwiatów brak
Chcę się pochwalić,że.....kupiłam.......S e r b y
Jak ja się cieszę
, ale jednocześnie okropnie martwię, bo naczytałam się wszelkich artykułów i wiem,że Danusia jest zdania,że kopane to pewniej sadzić wiosną
, no i jeszcze jak zobaczyłam ich bryłę korzeniową to ..wydała mi się zbyt mała....i teraz drżę...a gdzie tu jeszcze do wiosny,zanim się okaże czy się przyjmą..buuuuuuuu
Panowie ze szkółki twierdzili,że zawsze takie kopią i gdyby się nie przyjmowały to by się nie utrzymali itd..
Jak ja się boję czy wszystko jest dobrze.........wkleję zdjęcie z bryłą,ale booojęęę się co napiszecie
To drzewko na lewo obok donicy to wysadzona stamtąd jodła,Pan trzyma serba (gałązki ma obwiązane)
Ogród ,który wkleiła mi Mala_Mi jest fantastyczny dla takich osób jak ja (niedomagających),poprzez fajne zestawienia kolorystyczne nie jest smutny mimo,że kwiatów brak

Chcę się pochwalić,że.....kupiłam.......S e r b y

Jak ja się cieszę

Panowie ze szkółki twierdzili,że zawsze takie kopią i gdyby się nie przyjmowały to by się nie utrzymali itd..
Jak ja się boję czy wszystko jest dobrze.........wkleję zdjęcie z bryłą,ale booojęęę się co napiszecie
To drzewko na lewo obok donicy to wysadzona stamtąd jodła,Pan trzyma serba (gałązki ma obwiązane)