Ogrodnik Mimo Woli cd
11:43, 24 paź 2014
Kasial, Zawitka - nie wiem jaki będzie odcinek.. i sie nie dowiem. Czekam razem z Wami co tam plotłam.. ... starałam sie na poważnie, bo to nie kabaret tylko program dla ogrodników. Nagrywali dużo i na pewno nie wszytko sie zmieści do programu. Myślę, że z tego co kręcili to i 3 odcinki by wyszły
A tak sie nie da
Bogdzia - jak ciacho to ciacho i nic tego nie zmieni
Kosolka - też się roześmiałam w głos na hasło Bogdzi
No cóż, czasami pozostaje się już tylko patrzenie
Ostatni dźwiękowiec nawet mi nie chciał pod bluzeczkę wkładać mikrofonu... musiałam sama.. ot taki los... Na ciacha tylko można popatrzeć 
Jak na te kobee.. dostałam wczoraj cały bukiet od koleżanki.. wolała urwać, bo i tak przymrozek wszytko zniszczy. Przymrozek zapowiadają przez cały tydzień. A ja mam wykopane kilkanaście doniczek bylin.. a aby je posadzić muszę wykopać ileś innych. Cebulowe jeszcze w wiadrach. Ale na taka temperaturę nie pójdę norać w ogrodzie.. mam w nosie.
Bukiecik.. niestety kwiaty w wazonie nie są trwałe, odpadają kielichy
Bogdzia - jak ciacho to ciacho i nic tego nie zmieni
Kosolka - też się roześmiałam w głos na hasło Bogdzi
Jak na te kobee.. dostałam wczoraj cały bukiet od koleżanki.. wolała urwać, bo i tak przymrozek wszytko zniszczy. Przymrozek zapowiadają przez cały tydzień. A ja mam wykopane kilkanaście doniczek bylin.. a aby je posadzić muszę wykopać ileś innych. Cebulowe jeszcze w wiadrach. Ale na taka temperaturę nie pójdę norać w ogrodzie.. mam w nosie.
Bukiecik.. niestety kwiaty w wazonie nie są trwałe, odpadają kielichy