Basiu jak się wysypały to sa na ziemi, przegrzeb tam trochę, wzejdą siewki ja kilka wlożyłam takich siewek do doniczki wezmę do domu na zimę a zresztą też mogę wysłać Ci cerinte mam też pełno siewek lnu a to dla Ciebie dzisiejsza
Jolu piruety???? do kapelusza zbierałaś na parkingu? w Twoim wieku? no ale wylecz tą rączkę a ubiorek lawendowy ślicznie wygląda, żółty powojnik też pozdrówka
To zdjęcie mnie zachwyciło Trzy kolory w jednej kępce Lobelie tylko pnące nie rabatowe miałem posadzone w donicach Były piękne dopóki nie zaczęło padać cały miesiąc i padły A te Twoje to okaz zdrowia
Na jednym rh listki i pączki wyglądają inaczej niż na poprzednich. Jak myślicie, czy w przyszłym roku będą z nich kwiaty, czy lepiej nastawić się na liście? W tym roku duże rh prawie nie kwitły, w odróżnieniu od mniejszej Luminy, która zachwycała kwiatostanami
Joasiu, te różyczki są mojego eMa właśnie. Krytykuje moje wszystkie różowości w ogrodzie i mówi: zobacz, ta czerwień - to jest kolor do ogrodu. Więc niech będzie. Da się pogodzić czerwień i róż, a ogród jest nasz wspólny