Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Typografia ogrodu 22:26, 24 mar 2017

Do góry
Ja dzisiaj w garażu na długi rękaw, ale jak na kawkę wyszłam do ogrodu to rozbierałam się Piękną wiosnę mamy a i prognozy na następny tydzień jeszcze lepsze
Udanego weekendu Navi!
Komendówka 22:24, 24 mar 2017

Do góry
roma2 napisał(a)
Cisów nie może być tam. Za dużo zachodu choć je uwielbiam. Chciałbym tam gdzie stodoła sąsiada świerki serbskie. Cały kąt + stodoła. Reszta musi być cięta, bo zabiorę sąsiadom całe słonko. Do ich domu musi być coś ciętego. Potem dziursko, bo ma być wiata na samochody. A potem (to już będzie przedogródek) chcialabym choiny. Ale na to przyjdzie czas . Chyba.

przepraszam za rysunki diupa jestem wiem , ale chcę żeby było widać o co chodzi

Twój plan bardzo mi się podoba! Serby zasłonią stodołę. A thuje lubię mimo, że co roku bawię się w czyszczenie i cięcie to ta zielona ściana jest bardzo praktyczna
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 22:19, 24 mar 2017

Do góry
Macham Aniu Prognozy na weekend świetne to pewnie podziałasz w ogrodzie?
Buziaki.
Moja codzienność - ogród Oli 22:17, 24 mar 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
To bierz grabie i do mnie

Jak nie chcesz grabi a szpadel to zapraszam do mnie
Moja codzienność - ogród Oli 20:00, 24 mar 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Dziękuję za potwierdzenie

Ola moja sałata rosła u jakiegoś pana Widziałam, ze targu juz są w sprzedaży i dlatego się zastanawiałam.

U mnie też już sprzedają sałatę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:59, 24 mar 2017

Do góry
Polinka moje silvery od Ciebie przezimowały najlepiej ze wszystkich lekko muszę im tylko czubeczki ciachnąć

stokrotki piękne! i ciekawa ta sprawa z przeprowadzką dla buksów ... ale faktycznie chyba mniej zachodu z cisami
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 19:51, 24 mar 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Piękne te tulipki!!!
Jak tam z pracą, doszłaś już troszkę do ładu?

hej Polinka tak troszku, zaczynam wpadać w rytm i oswajam się z nową organizacją dnia ... tylko na ogród czasu tak malutko i jeszcze ta pogoda!!!!
Zielonym do góry... :) 19:22, 24 mar 2017

Do góry
O czekam na te rozpięte drzewa
Ogród Mirelli 19:15, 24 mar 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Terenia jesienią posadzę dużo białych krokusów, bo bardzo mi się spodobały Ostatnio wogóle często myślę nad ograniczeniem kolorów w ogrodzie i wprowadzeniu dużo bieli. Gust ogrodowy mi się zmienia

O to mamy takie same plany na jesień
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 19:14, 24 mar 2017

Do góry
Piękne te tulipki!!!
Jak tam z pracą, doszłaś już troszkę do ładu?
W Kruklandii 12:40, 24 mar 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Powtórzyłabym jak średnia dobowa będzie na +6

Nosz kur..!!!

Droga do spełnienia 12:37, 24 mar 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Dmucham to słoneczko do Ciebie ile tylko mam sił w płucach
Od następnego tyg. to już chyba i u Ciebie prognozy optymistyczne?

podobno
ale ja w te długoterminowe nie wierzę
Ogrodowe dylematy Kasi ... pomożecie? 12:16, 24 mar 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Kasiu,w niedzielę postaram się poszukać zdjęć

Jeśli mogę coś doradzić to polecam kupować buczka w doniczce, w stanie listym
Ja mojego kupiłam wczesną wiosną, bez liści i dwa lata walczyłam ze zdobniczką-wylałam na niego wszelką dostępną chemię jaka tylko była polecana na zdobniczkę i dopiero jakiś wywar od Mazana pomógł...

Koniec przerwy, uciekam do ogrodu

Życzę przyjemnego weekendu!

Super!
Dzięki Polinko za radę, chyba tak właśnie zrobię!

Ach jak Ci zazdroszczę tej pracy w ogrodzie, ja mam bardzo napięty weekend i tylko pomarzyć mogę o wystawieniu nosa do ogrodu, ale w poniedziałek po południu ... nie odpuszczę

Na razie muszę plan tworzyć i polować na roślinki, prace ogrodowe później (ale dwie istniejące rabatki już mam opielone)
Ogrodowe dylematy Kasi ... pomożecie? 12:12, 24 mar 2017

Do góry
Kasiu,w niedzielę postaram się poszukać zdjęć

Jeśli mogę coś doradzić to polecam kupować buczka w doniczce, w stanie listym
Ja mojego kupiłam wczesną wiosną, bez liści i dwa lata walczyłam ze zdobniczką-wylałam na niego wszelką dostępną chemię jaka tylko była polecana na zdobniczkę i dopiero jakiś wywar od Mazana pomógł...

Koniec przerwy, uciekam do ogrodu

Życzę przyjemnego weekendu!
Droga do spełnienia 12:05, 24 mar 2017

Do góry
Dmucham to słoneczko do Ciebie ile tylko mam sił w płucach
Od następnego tyg. to już chyba i u Ciebie prognozy optymistyczne?

Ogrodowe dylematy Kasi ... pomożecie? 12:03, 24 mar 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Kasiu, buczka u mnie raczej nie znajdziesz bo pokazuję go bardzo rzadko. Po ostatniej przeprowadzce wylądował w warzywniku i rośnie w towarzystwie porzeczki, agrestu i truskawek Jak byś chciała porównać tempo wzrostu to pisz, w wolnej chwili postaram się poszukać zdjęć.

Macham słonecznie

Bardzo chętnie zobaczę fotki, chociaż już mnie uspokoiłaś troszkę, że szybko rośnie. Wiadomo, chciałoby się mieć duże rośliny, aby efekt był od razu, niestety finanse ograniczają nasze chęci A z drugiej strony fajnie obserwować jak ogród rośnie, dojrzewa, poównywać.
Ogród Ani :) 12:03, 24 mar 2017

Do góry
Co Ty taka kochająca ostatnio?

Tak na poważnie to jestem ciekawa jaki masz plan na tą długą rabatę? Bo wiem, że coś tam masz już ustalone...
Ogrodowe dylematy Kasi ... pomożecie? 12:00, 24 mar 2017

Do góry
KasiaW napisał(a)

Witaj Polinko, dziękuję za odwiedziny. Dzięki za info o buczku, muszę poszukać w jakim towarzystwie u Ciebie rośnie. Chyba zdecyduję się na tego małego, a zaoszczędzoną kaskę wydam na kolejne roślinki

Twój ogród odwiedzałam kilkakrotnie, ogrom pracy ale jaki efekt Teraz pędzę z rewizytą, koniecznie slad muszę zostawić - do tej pory bywałam po cichutku

Kasiu, buczka u mnie raczej nie znajdziesz bo pokazuję go bardzo rzadko. Po ostatniej przeprowadzce wylądował w warzywniku i rośnie w towarzystwie porzeczki, agrestu i truskawek Jak byś chciała porównać tempo wzrostu to pisz, w wolnej chwili postaram się poszukać zdjęć.

Macham słonecznie
Ogrodowe dylematy Kasi ... pomożecie? 11:57, 24 mar 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Kasiu, rozrosną się Ja też jak kupowałam buka to miał jeden patyczek a po dwóch latach i trzech przeprowadzkach fajnie już się zagęszcza i wcale tak mało nie przyrasta.

Witaj Polinko, dziękuję za odwiedziny. Dzięki za info o buczku, muszę poszukać w jakim towarzystwie u Ciebie rośnie. Chyba zdecyduję się na tego małego, a zaoszczędzoną kaskę wydam na kolejne roślinki

Twój ogród odwiedzałam kilkakrotnie, ogrom pracy ale jaki efekt Teraz pędzę z rewizytą, koniecznie slad muszę zostawić - do tej pory bywałam po cichutku
Droga do spełnienia 11:56, 24 mar 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Pośmiałam się z listy prac pasujących
U mnie już od dłuższego czasu pasuje oczyścić smaragdy i z tygodnia na tydzień kolejny raz wpisuję na listę rzeczy do zrobienia...

Posyłam piękne słońce Kami

dawaj to słońce Poli dawaj
bo popadam w depresję już od tej pogody
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies