Ja dzisiaj w garażu na długi rękaw, ale jak na kawkę wyszłam do ogrodu to rozbierałam się Piękną wiosnę mamy a i prognozy na następny tydzień jeszcze lepsze
Udanego weekendu Navi!
Twój plan bardzo mi się podoba! Serby zasłonią stodołę. A thuje lubię mimo, że co roku bawię się w czyszczenie i cięcie to ta zielona ściana jest bardzo praktyczna
Super!
Dzięki Polinko za radę, chyba tak właśnie zrobię!
Ach jak Ci zazdroszczę tej pracy w ogrodzie, ja mam bardzo napięty weekend i tylko pomarzyć mogę o wystawieniu nosa do ogrodu, ale w poniedziałek po południu ... nie odpuszczę
Na razie muszę plan tworzyć i polować na roślinki, prace ogrodowe później (ale dwie istniejące rabatki już mam opielone)
Jeśli mogę coś doradzić to polecam kupować buczka w doniczce, w stanie listym
Ja mojego kupiłam wczesną wiosną, bez liści i dwa lata walczyłam ze zdobniczką-wylałam na niego wszelką dostępną chemię jaka tylko była polecana na zdobniczkę i dopiero jakiś wywar od Mazana pomógł...
Bardzo chętnie zobaczę fotki, chociaż już mnie uspokoiłaś troszkę, że szybko rośnie. Wiadomo, chciałoby się mieć duże rośliny, aby efekt był od razu, niestety finanse ograniczają nasze chęci A z drugiej strony fajnie obserwować jak ogród rośnie, dojrzewa, poównywać.
Kasiu, buczka u mnie raczej nie znajdziesz bo pokazuję go bardzo rzadko. Po ostatniej przeprowadzce wylądował w warzywniku i rośnie w towarzystwie porzeczki, agrestu i truskawek Jak byś chciała porównać tempo wzrostu to pisz, w wolnej chwili postaram się poszukać zdjęć.
Witaj Polinko, dziękuję za odwiedziny. Dzięki za info o buczku, muszę poszukać w jakim towarzystwie u Ciebie rośnie. Chyba zdecyduję się na tego małego, a zaoszczędzoną kaskę wydam na kolejne roślinki
Twój ogród odwiedzałam kilkakrotnie, ogrom pracy ale jaki efekt Teraz pędzę z rewizytą, koniecznie slad muszę zostawić - do tej pory bywałam po cichutku