Martuś, od tygodnia temperatury utrzymują się powyżej 10 st. i cały czas piękne słonko. Ogród poczuł, że to już wiosna
U Ciebie również słonecznie czy znajdujesz się na tej drugiej półkuli Polski gdzie zimnawica?
O przepraszam, kwiatki wiosenne mam co roku A to nie wiedziałam, że Jola zachorowała na różyczkę
Coś tam z drugiego ogrodu będę pokazywać. Można powiedzieć, że skończyłam tam sprzątanie po 5 latach totalnego zaniedbania ogrodu...Możesz sobbie wyobrazić co tam było...Tony liści, mech na wszystkim co tylko mógł obrosnąć, trawniki zachwaszczone tak, że nie widać trawy, żywopłoty brabantowe całe w szyszkach i sypiące się z suszu...jednym słowem obraz nędzy ale zostały mi jeszcze tylko elementy drewniane do pomalowania i zaczynam obsadzanie rabat
Aniu, trawka tylko miejscami jest taka ładna...niestety większa cześć "trawnika"to wjazd do garażu i co roku na wiosnę muszę dosiewać bo wygląda jak pobojowisko.
Luki, świetna wiadomość o ML! Ja w tym roku będę testować przez zimę gracki w betonowych donicach. Jak się nie powiedzie to ML w następnym roku posadzę Suuper!
ID mnie zmartwiłeś Zawsze myślałam, że to najbardziej bezproblemowy carex a tu już jesteś kolejną osobą, która narzeka na ID.