Olu, dziękuję.
Odpoczęłam, zrelaksowałam się, nachodziłam (dziennie po 5-6 godzin)aż ciężko było zasnąć.
Pogoda ... z tym to różnie. W kratkę ale raczej zimno a nawet bardzo. Słońce było, ale też deszcz, mgły i dużo chmur jak to w górach -pogoda zmienne. Było ciężko, ale warto. Za rok znowu ....
Pozdrawiam słonecznie
P.s. Olu, piękny zakątek naszego kraju
Gdybyś chciała podeślę szlaki
Prawde mówiąc nie mam pojęcia gdzie posadze ale jak juz powiedziałam to wezmę bo przecież Ty sobie drugi z tego powodu kupiłas. Gdzieś miejsce moze znajde bo to przecież nie jest wielkie drzewo.
No to super Ten sprzedawca ma szkółkę całkiem niedaleko, bardzo ładne i dorodne żurawki. Trawki też miał. Muszę się przejechać na miejsce.
Rabaty całej na pewno nie skończę. Dalej za budlejami będzie szpalerek z hortensji mieszanej z Grackami które muszę wiosną przesadzić. Dodam z tyłu werbenę a pod hortensje szałwię z Frosted Curls. Co z tego wyjdzie? Nie wiem. Mam całą zimę. Hortensje chyba jeszcze kupię w tym roku.
Dosłownie kilka zdjęć które wczoraj nie chciały się wgrać.
Lawenda kwitnie już 3 miesiące, ciągle nowe pączki są.
Ambrowiec się przebarwia. Ucierpiał od upałów.
Altany chyba nie pokazywałem? Jeszcze nie skończona w 100%. Meble już są.
Po prawej 20 serbów do posadzenia po lewej stronie stawu, od ulicy.
Ula dzięki piękne zakątki może coś jeszcze skorzystam ale mój m dzis mówi to tyle mi marudziłas żebym zmniejszył trawnik bo musiaz miec kwitnące rośliny a teraz liściaste sadzisz? Faktycznie tak było , teraz nacisk na kwiaty dużo mniejszy i M już nie wie o co chodzi
No miejsca to ja mam Ale ta rabata z "różami" jest taka wąska ze chcialam ja poszerzyc i nadac jakis kształt bo narazie traki byle jaki lej jest. wógóle musze to wszystko jakos połączyć i ukształcic bo byle co mam
zdj. z góry
no nie mogę się doczekać, dobre i dwa, bo w masę poszedł niesamowicie, chyba za rok będzie pokaz nie będę nic ciąć
Dżaga narozrabiała znowu! udaje niewiniątko, podziwia pańci trawki