Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

zawitka 16:54, 17 paź 2014

Werbena i trawki cudo jesień kolorowa cudowna Dzięki za pochwałę za cięcia .Co robisz ze hakone u Ciebie taka cudnie duż a moja siedzi i nic Buziole
polinka 18:30, 17 paź 2014

Irenko oczy nacieszyłam kolorami jesiennymi
Astry doniczkowe przepiękne, moje po miesiącu wyblakły, kolor zrobił się okropny Wiesz może od czego to zależy?

Nurtuje mnie pytanie jaką rolę spełniają te skrzyżowane tyczki bambusowe?
eda 18:36, 17 paź 2014

Irenko cudna jesień u Ciebie a ta rabatka super pomysł

makkasia 19:52, 17 paź 2014

Kocham u Ciebie to bogactwo kolorów, faktur, kształtów!!!a jeaienią to wręcz przepych!!! Dobrze, że jesteś wiem, że zarobiona straszliwie ale trzymam kciuki aby wszystko dobrze poszło
Krys 22:15, 17 paź 2014

Irenko ale masz boskie kolory jesienne pozdawiam
Monic 07:00, 18 paź 2014

Irenko, ile lat ma Twoja rozplenica? Jest przepiękna. Moje tak wielkie nie rosną
Urszulla 10:31, 18 paź 2014

Milka napisał(a)

no i z tyłu zmienione

jest
na zimozielono, Toffi, cisy, kiścień, paprocie

Irenko, fajna zmiana. Co to Toffi? To chyba cyprysy...tak? Ja mam cyprysiki groszkowe Aurea i je uwielbiam i nie mogę się doczekać ich wzrostu. A te które Ty masz jak się nazywają? ..one w słońcu przebarwiają się na żółto czy będą zielone?
Milka 13:29, 18 paź 2014

zawitka napisał(a)
Werbena i trawki cudo jesień kolorowa cudowna Dzięki za pochwałę za cięcia .Co robisz ze hakone u Ciebie taka cudnie duż a moja siedzi i nic Buziole

W pełni zasłużone pochwałybuziolki, dziś już wyszło słońce, ale mokro aż ziemia się ugina

Nic nie robię, tam chyba idealne dla nich miejsce dosadziłam złote hakone, ciekawa jestem ich po roku, w tej chwili takie są
w sumie 5 sztuk, stworzy się ciągłość, bo wcześniej przed 2 laty sadziłam 6, potem za rok kolejne 6 i w tym 5, All Gold, Albostriata i Aureola
Milka 13:43, 18 paź 2014

polinka napisał(a)
Irenko oczy nacieszyłam kolorami jesiennymi
Astry doniczkowe przepiękne, moje po miesiącu wyblakły, kolor zrobił się okropny Wiesz może od czego to zależy?

Nurtuje mnie pytanie jaką rolę spełniają te skrzyżowane tyczki bambusowe?

Dobrze, że na fotach ładniejsze wersje są, bo dziś już rankiem takie wszystko posmutniałe, ale słońce wyszło, osuszy i znowu będzie lepiej
Te bambusy, to ochrona przed psami, zwłaszcza rottką, bo tam mam posadzone azalie i rh, a ona ciągle niszczy i w ten sposób stworzona ochrona, dopóki nie urosną do jakiejś wielkości te zabezpieczenia muszą być, w innych miejscach też są i wszystko w jednym celu, nie raz już płakałam, jak mi poniszczyła, dosłownie pobojowisko..ostatnio też nam kłopotów mnóstwo przysporzyła!cmokam weekendowo
Pewnie wilgoć astrom zaszkodziła, bo moje dziś też nieciekawe..

ale róże nadal mi kwitną i trawy Vertigo wyjątkowo się trzymają
Milka 13:51, 18 paź 2014

eda napisał(a)
Irenko cudna jesień u Ciebie a ta rabatka super pomysł

Edytko dzięki
już jednak inaczej jest, dziś rano widziałam złocące się rozplenice
jeszcze jak słońce świeciło
więc i pranie się suszyło, u mnie jak nie beczka, to taczka albo inne rupieciarstwo w kadrze..pozdrawiam