Danusiu mam pytanie bo spytałem nawoz na trawę i w niektórych miejscach gdzie sypnelem zaduzo trawa się spalila czy wystarczy ziemie nadsyłać i podać trawę w tym miejscu
Trzeba lać wodę, Sebek kiedyś spalił, zapytaj u niego. Nie wiem co zrobił, ale odbudowała się.
Na razie lej wodę, a dlaczego nie podlałeś dostatecznie? Nie stałoby się to. Nawóz dajemy umiarkowanie.
Ojjj tak spaliłem!!! I to jaaaak - 24 czerwca 2011
Lałem wody ile wlazło. Ale szybko wziąłem za pazurki i wyszarpałem trawnik do golutkiej ziemi - no i pozostała dosiewka. Tutaj już 4 lipca
Danusiu mam pytanie bo spytałem nawoz na trawę i w niektórych miejscach gdzie sypnelem zaduzo trawa się spalila czy wystarczy ziemie nadsyłać i podać trawę w tym miejscu
Trzeba lać wodę, Sebek kiedyś spalił, zapytaj u niego. Nie wiem co zrobił, ale odbudowała się.
Na razie lej wodę, a dlaczego nie podlałeś dostatecznie? Nie stałoby się to. Nawóz dajemy umiarkowanie.
Wstałam dziś wcześnie rano, sprzątnęłam caluteński ogród, pozmywałam chodniki i tarasy, świeżo się zrobiło i czyściutko przed nadchodzącym upałem. U Was też tak gorąco?
Przycięłam kanciki swoim nożem do cięcia brzegów trawnika, nawet szpara między kostką a trawnikiem powstała ładna. Jestem zadowolona z efektu swojej w pocie czoła dłubaniny (dosłownie). Kapało mi z czoła.
A ja Danusiu na swój nóżki czekam już zamówione , zapłacone i paczuszki wypatrywac będę!! A jak dostanę to zaraz polece takie kanciki jak u Ciebie próbować sobie zaserwowac!!
Ja niestety wstalam późno bo wczoraj późno poszłam spać chociaż podlalam już kwiaty to jeszcze Ci pozazdroscilam porządku i polece szybko taras umyć!! U mnie upał straszny!