Dołączam się do grona gratulujących . Wszystkiego najlepszego na następne latka pożycia ... W weekend również i moi rodzice obchodzą tę cyferkę Pozdrowienia dla Szanownej Małżonki!!!
e tam Sebek wszystkie ładne, 1- Moonlite Masquerade,4-Childhood Treasure,3- to chyba Unexpected Joy, ale nie jestem pewna
Zawilce przepiękne, a żurawki masz późno - moje już daawno ścięte
OK - będę je obierać A nasionka jakie wysiewać i kiedy - też mnie to ciekawi
Właśnie pościnałam moją lawendę i pousuwałam listki od dołu i poprostu ja powtykałam na grządkę-czy tak może być?przykryć ją może czymś na zimę?ja też potrzebuję dużą ilość więc nie bawię się w doniczki-a może powinnam najpierw do doniczek?nie wiem co lepiej? przy dużej ilośći mozesz stosować wielodoniczki np te malutkie po 100 szt na paletce albo skrzynki, dziś wrzucam instruktaż na moim wątku. I jednocześnie poproszę o krytyczne słowo doświadczonych ogrodników
Właśnie pościnałam moją lawendę i pousuwałam listki od dołu i poprostu ja powtykałam na grządkę-czy tak może być?przykryć ją może czymś na zimę?ja też potrzebuję dużą ilość więc nie bawię się w doniczki-a może powinnam najpierw do doniczek?nie wiem co lepiej?