Wyciągnij ją. posadź do doniczki w dobrą ziemię, ale nie zlewną, podlej Topsinem.
Nie stawiaj na słońcu. Musisz ją odizolować, bo może coś z ziemią nie tak albo ma chorobę grzybową.
Irenko, musisz zatrudnić dobrego informatyka, nie ma takiej opcji żeby nie dało się odzyskać. Ja też tak miałam, więc dysk zewnętrzny mam już od kilku lat Ginące zdjęcia odzyskane hurra..
Zrób to, wtedy będziesz miała zdjęcia bezpieczne.
Danusiu, tak po cichutku liczę, że wszystko odzyskam, ale ten dysk kupię, zbyt ryzykowne jest mieć wszystko tylko na jednym; dziś oswajam nowy laptop, muszę się poduczyć i jakoś niezbyt mi idzie, wszystko inne, w tym kolor obrazó na monitorze jakoś mi po oczach daje; syn mówi, czytaj instrukcję, więc bę czytać i może oswoję nowy nabytek
Aniu, zaopatrzenie to jest to, że po połowie ma być full w sklepie a 11-tego to nie jest po połowie miesiąca.
Urabiam swojego męża na ten wyjazd, bo od nas to 366 km. I mam nadzieję, że po urlopie jeszcze jakiś grosik zostanie w portfelu na te zakupy ogrodowe. A mam do zrobienia cały przedogródek jeszcze, no i kilka roślin brakuje w części zasadniczej.
Tylko proszę o informację, o której godzinie rozpoczynamy spotkanie?
Te trawy to rozplenice? Cudowna będzie ta rabatka. Tylko stożki posadź w pewnej odległości, żeby trawy się na nie nie położyły, bo będą łysiały bukszpany. (stożki).
No właśnie nie wiem co to za trawka być powinna, ale chyba rozplenica. Nie wiem też co za drzewko posadzić w rogu??
Natomiast przyszła mi do głowy myśl aby ten mini żywopłocie zrobić z trzmieliny.
Dobry pomysł Tylko wówczas chyba trawa nie powinna być z tych bardziej niebieskich, tylko w ciepłej tonacji. Ale ja się nie znam, tak tylko mi się intuicyjnie wydaje
Te trawy to rozplenice? Cudowna będzie ta rabatka. Tylko stożki posadź w pewnej odległości, żeby trawy się na nie nie położyły, bo będą łysiały bukszpany. (stożki).
No właśnie nie wiem co to za trawka być powinna, ale chyba rozplenica. Nie wiem też co za drzewko posadzić w rogu??
Natomiast przyszła mi do głowy myśl aby ten mini żywopłocie zrobić z trzmieliny.