Hmmm...a ja sie zastanawiam nad ML w kamieniu...Może dzisiaj już zmieniłaś zdanie?
No nareszcie !!
muskulatura- a to ci dobre musze wiecej pracowac w ogrodzie
Jeśli tylko muskulatura to ok, ja mam ból pleców po ogrodowej charówce Co tam ciekawego zamówiłaś, jakie plany nasadzeniowe nowe?
No nareszcie jesteś!
Cześć
eee no to masz dla tego maleństwa w brzuszki moje wsadzone dziś kwiatuchy . mała spała to ja w ogród (z nainia elektryczną) potem jak się budziła to do wzóka , biszkopt w ręke i zanim doszła do siebie to z pół gozinki jeszcze szło popracować. ja jak sie wprowadzałam to w ciąży byłam chyba z 7 czy 8 miesiąc
niebieski to Little Artist a bordowy to... kupiony jako Princess D., ale widzisz że to nie ona, raczej Gravetye Beauty Martini jak je wybieram?- czytam o nich na dobrej stronie: http://www.clematis.com.pl/pl/informacje-o-roslinach/powojniki/498-odmiany I najbardziej lubię grupę Integrifolia i Texensis- poczytaj o nich. Ta druga grupa choruje czasem na mączniaka, więc lubi być w przewiewnych miejscach Mam jeszcze powojnika Hakure- nie mam fotki i Elf- ten to jest gość kwitnie baardzo długo i cudnie pachnie. potrzebuje tła bo jest delikatny w wyglądzie. Ten jest z grupy Viticella też bardzo fajna grupa
Jak tu tak zachwalacie powojniki to może i ja się skuszę Piękna ta Twoja księżniczka Madziu!
A na bramie zawisły stokroty
Hej Ewuś A ja się zastanawiam czy RT nie zacząć używać...HT za szybko mi idzie
Chyba szykuje się szał cisowy w tym roku
Kurczę co z tą pogodą? Naprawdę u Was tak zimno?? Aż się wierzyć nie chce Ja od poniedziałku w bluzie biegam po ogrodzie Jakieś szanse na poprawę widać w prognozach?