Anitko - ja nie wyrabiam Dlatego rzadko bywam Spotkanie fantastyczne. Ogród jak zwykle cudowny. Fajny bukiecik na stole - śliczny.
Powiedz mi co to za klonik? Fajny, niewielki taki kompaktowy i w sam raz Długo go masz ?(pewnie go pokazywałaś - no ale tyle wszędzie tego a pamięc rozumiesz... nie obejmie) jaki urośnie? Bardzo Cię proszę opowiedz mi o nim bo szukam takiego kompakta
Zawitko kochana, wiem, że z dobrego serca mi radzisz. I z doświadczenia , którego mi brak. Niewykluczone, że ten dąb padnie, ale jeszcze nie w tym roku. Muszę znaleźć godnego zastępcę, który będzie mniej problemowy.
Obecnie szukam drzewa , które zastąpi moją kalinę przy tarasie. Mój M się zgodził na jej kasację. Po pierwsze zasłania mocno widoki na resztę ogrodu, po drugie mocno się rozrasta, zagłuszając inne rośliny, a najgorsze, że ciągle walczę z mszycami na niej. I nawet korale owoców mi nie zrekompensują problemów z nią.
Viva co to jest to białe, fajnie wygląda . Czy może rosnąc pojedyńczo, czy raczej w grupie siła
Piękne obrazki i połączenie różu z żółtym nie gryzie
macham