Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

monteverde 00:09, 18 wrz 2014

Kondzio napisał(a)
nie pachnie

Mam i ja Novalisa i mam Lugdunum francuzeczkę i muszę powiedzieć, że ta druga jak na razie bardziej mi się podoba no i pięknie pachnie, Novalis wiosenny to może jeszcze pokaże więcej co potrafipozdrówka Kondziu
monteverde 00:58, 18 wrz 2014

Kondziu Ty wiesz, że ja dopiero dzisiaj obejrzalam Twój Poczdam nie wiem jak mnie to ominęło? ale już oki piękny ogród i dobrze by było jak Gabrysia radzi w ogrodach świata wstawić zdjęcia, będzie można tam wracać dużo zauważyłam tam kwiatków z moich ogrodów no i zakupy imponujące, bardzo dużo wysokich bylin nakupowałeś choćby rudbekie jedna to chyba ma z 2 m bo miałam ja w rajskim i occidentallis Black Beauty też wysoka ale fajne wszystkie roślinki, a Larissę podsadź bodziszkiem korzeniastym, który kupiłeś ładny dywan tworzy pozdrówka
pozdrawiam Andrzeja, fajnie za modela robił
renatamama3 08:00, 18 wrz 2014

Kondzio napisał(a)
zostawiam ta decyzje na wiosnę

Ciekawe czy wytrzymasz .
Kondzio 09:23, 18 wrz 2014

renatamama3 napisał(a)

Ciekawe czy wytrzymasz .
tak nie mam głowy na ogrod robie w ratach warzywniak mam chora alfe i jeżdzę po setach jutro jade na weekend do Krynicy a wcześniej do weta i ojca musze pod uczyć jakie leki ma jej dawać od poniedziałku znowu i musze poszukać dobrego weta w Krakowie bo cos mam złe doświadczenia z kilkoma
Kondzio 09:27, 18 wrz 2014

monteverde napisał(a)
Kondziu Ty wiesz, że ja dopiero dzisiaj obejrzalam Twój Poczdam nie wiem jak mnie to ominęło? ale już oki piękny ogród i dobrze by było jak Gabrysia radzi w ogrodach świata wstawić zdjęcia, będzie można tam wracać dużo zauważyłam tam kwiatków z moich ogrodów no i zakupy imponujące, bardzo dużo wysokich bylin nakupowałeś choćby rudbekie jedna to chyba ma z 2 m bo miałam ja w rajskim i occidentallis Black Beauty też wysoka ale fajne wszystkie roślinki, a Larissę podsadź bodziszkiem korzeniastym, który kupiłeś ładny dywan tworzy pozdrówka
pozdrawiam Andrzeja, fajnie za modela robił
Aniu ale sa w ogrodach swiata wysokie byliny bo takich poczebowalismy na tyły rabat bylinowych a w Polsce mało takich jest a w Krakowie to juz wogule ceny nie były wysokie wiec nakupilismy troche tego hi hi hi no ktoś musiał robic zdjecia hi hi hi
monteverde 09:49, 18 wrz 2014

A białą hastatę też kupiłeś? chodzi Ci o Lugdunum wstawiam zdjęcia u siebie
http://www.rosaplant.pl/ru/orard/87-lugdunum-orafarcom.html
http://www.roses.webhost.pl/2010/12/lugdunum/
http://www.roses-orard.com/images/catalogue-orard-2014.pdf
Tess 09:54, 18 wrz 2014

Kondziu, ja bym nie prostowała linii.
Popraw jak Szefowa radzi, i wystarczy. Jest cudnie i klimatycznie.
Sebek 09:54, 18 wrz 2014

Masz fale, chcesz proste. Tez mam fale, teraz robiłbym proste Madżen na proste, a chce łuki No i jak żyć? Gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie?
Falowane rabaty są wg mnie takie mniej oczywiste, nie widać wszystkiego od razu, ale decyzja należy do Ciebie Przecież jak ściągniesz darń to od razu możesz ją z powrotem założyć
Kondzio 09:56, 18 wrz 2014

Sebek napisał(a)
Masz fale, chcesz proste. Tez mam fale, teraz robiłbym proste Madżen na proste, a chce łuki No i jak żyć? Gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie?
Falowane rabaty są wg mnie takie mniej oczywiste, nie widać wszystkiego od razu, ale decyzja należy do Ciebie Przecież jak ściągniesz darń to od razu możesz ją z powrotem założyć
oj Sebku masz racje hi hi hi
Kondzio 09:58, 18 wrz 2014

Tess napisał(a)
Kondziu, ja bym nie prostowała linii.
Popraw jak Szefowa radzi, i wystarczy. Jest cudnie i klimatycznie.
Tess sam jeszcze nie wiem wolałbym mieć wyprostowaną ale fala tez mi sie podoba