Miliny poszły jak burza.
Lawenda i mój koci pomocnik Z. jak tylko wyjdę do ogrodu zjawia się i chodzi za mną
Dwie biało-różowe hortensje, które dostałam od mamy. Są urocze
Róża z targów w okazyjnej cenie 5 zł. Jak ją przywiozałam moja babcia stwierdziła, że nic z niej nie będzie. I zakwitła
Nie znam nazwy, tą różę sadziła babcia.
Smolinosy
Kręgosłup dał radę nie wiem jak jutro będzie bo dziś ledwo chodzę sporo ziemi zostało i wywoziłam wzdłuż ogrodzenia na zewnątrz mam dosyć ale plan zrealizowałam w 95 % bo trawy nie zasiałam lamówka była tak czarna dookoła że myślałam że karcherem trzeba będzie to myc ale udało się wężem z wodą więc jeszcze jak dziś zdążę to zasieję a jak nie to jutro ,plecy spiekłam nie wiem kiedy i to solidnie .Ale warto bo już za mną to szaleństwo i chyba szybko nie chciała bym tego przerabiać .
Mam zwykły miłorząb od wielu lat. Bardzo go lubię, chociaż to już ok. 6-metrowe drzewo. Czort mnie podkusił i kupiłam dzisiaj takie drzewko. Bladego pojęcia nie mam, jak będzie rosło. Pień ma niziutki i dwie spore gałązki w poziomie. Chyba będą do ucięcia. Może ktoś widział już taki egzemplarz; byłabym wdzięczna za informacje.
Pozdrawiam
Ania
Rewelacyjne jest to moiejsce, bardzo bardzo mi sie podoba.
Ciekawa jak ci się ta bilem sprawdzi w użytkowaniu.
W sumie zawsze można przemalowac
Nowe nasadzenia też fajne.
A pokażesz jak podsypane brzegi wyglądają?