Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

nicol21 17:44, 19 sie 2014

Oj dzieje się dzieje! A siersciuszek fajny!i jaki cwaniak, wie jak zdobyć serce pana i sprawić że pan zapomni o odmrożeniach
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Milka 17:50, 19 sie 2014

Dobrze, że lepiej z kręgosłupem widzę, że niezłe cięcie i karczowanie, mnie też to czeka, choc na bieżąco staram się robić dzielny mężuś, w końcu też ogrodnik
kasiek 20:31, 19 sie 2014

O rany cóżeś Ty dziewczyno nawyprawiała z tym kręgosłupem? Ale Lesio juz widzę zaciągniety do pracy i .... do twarzy mu z łopatą

Ale efekty widac, rabatki coraz bardziej dopieszczone i ogród nabiera cudownej elegancji, nie rozterkuj sie więc, na wszystko znajdziesz pomysły, czasem potrzeba odsapnąć i spojrzec na niektóre problemy z daleka.
Zdrówka życzę
Buziak
JoannA 20:36, 19 sie 2014

Jakie tu rewolucje odchodzą. Szkoda tego ognika, a nie dało się go jakoś przyciąć.
Uważaj na kręgosłup Aganiu, najważniejsze jest przecież zdrowie. Kto zadba o ogród jak ogrodniczka niedomaga.
buziaki
AgnieszkaW 20:47, 19 sie 2014

Agatko, pięknie kamień wkomponowałaś. Mam nadzieję, że z kregosłupem juz lepiej? Dobrze, że ogniki wykarczowałaś, bo tylko miejsce zajmowały, ja też niektóre krzaczory eksmitowałam już dawno, bo zabierały przestrzeń. Jest etap, kiedy krzaczory sadzimy i jesteśmy nimi zachwyceni, ale po kilku latach one brzydną i trzeba je niestety wyeksmitować albo przyciąć radykalnie. Pozdrawiam
Gabriela 21:19, 19 sie 2014

Poczytałam o ogromie prac, obejrzałam dokumentujące zdjęcia i mam pytanie: czy żyrafa Fiskarsa nadaje się do grubszych gałęzi? Co tym można uciąć?
21:20, 19 sie 2014
Aganiu ależ rewolucje u Ciebie.Doczytałam o Twoim kręgosłupie.Życzę zdrówka,mam nadzieję,że już lepiej,uważaj na siebie
Kindzia 12:54, 20 sie 2014

Jak pomyślę, że z uporem maniaka, jeszcze dwa lata temu, usiłowałam ogniki u siebie gdzieś upchnąć... I zawsze gdzieś z tyłu głowy mi siedziały, te owocki kolorowe, że nie mam, a ładnie by zdobiły...do teraz! Dzięki Ci Panie, że do Ciebie przyleciałam i zobaczyłam...wyleczyłaś mnie Agatko

Kręgosłup Ci dokucza...paskudnie, znam to uczucie. Dobrze, że zastrzyki pomagają. Pewna byłam, że nie ma takiego leku, po którym będę już normalna, ale jest Tylko do ortopedy trafić trzeba Zdrowiej Agaciu
I dziękuję za słowa otuchy u mnie
Milka 13:21, 20 sie 2014

Motyle kupiłam okazyjnie na przecenie w Praktiker, ale podobne ciut mniejsze są w Hortulusie
yolka 20:57, 20 sie 2014

[
Ta rabata poza wrzosami miała być wypełniona kolorem biało - niebieskim
i tak wyszło.....znowu do zmiany i kombinuje już nowe nasadzenia, brakuje mi pomysłów na kolorek blue, może macie jakieś pomysły

Do jałowców pasowałaby perowskia, ale czy nie za wysoka dla wrzosów? Ciężko rdzić jak samemu się nie daje rady