Jaka piękna ..i w pączku takie piłeczki ...a gdzie tą piękność zakupiłaś Vivo.Zapraszam cię do mnie.Proszę o pomoc w rozpoznaniu róży w poście 197 /ciemny mocno nasycony róż.Pozdrawiam serdecznie.
A to miejsce M stale chce zmieniac ze jest bałagan , a mnie sie podoba bo jest takie dzikie . Na wiosne wszystko jest maleńkie i kwitnie tylko rh a teraz kwiaty malo nie wypadną z rabaty , pomieszanie z poplątaniem a jak świeci słońce to jeszcze tysiace motyli i mnie sie to podoba, nic nie zmienie.
a ta hortensja nie kwitła od kilku lat , wywaliłam ja do ciemnego lasu a teraz po lekkiej zimie ma sporo kwiatów choc niestety małe ale w takich warunkach to trudno się dziwic. Może ja wezmę do donicy i na zime do piwnicy????
A teraz podejrzane zza płotu ogródki ocieniony platanami placyk w centrum wioski gwarantuje nieziemski odpoczynek po wspinaczce do tej miejscowości, ze szklaneczką wina i zimnej wody
i kolejna mini winnica zawieszona na skale
Dzisiaj była piesza wycieczka, chyba z 15 km ale warto było wiaterek pięknie łagodził upał i widoki nieziemskie
Na początek dzika przyroda.
to pachniało jak mięta
Ja nie jestem wielką fanka hortensji ale z tymi nie ma żadnych kłopotów wiec sobie rosna.Ten ciemiernik też nowy, kupiony przez Anię w Rzeszowie i już zakwitł a drugi nie ma zamiaru