Codziennie po trochę zaglądam na telefonie.. ale nie jestem tam zalogowana. Dziś piszę, że wiem co Ci trzeba

Jak tylko sie uda, to wyślę.
Conice - łapią przędziorka, musisz pryskać. Ortus, magus.. jak jest długo ciepło to przędziorki tylko czekają. I najczęściej łapią od strony północnej, tak było u mnie. Teraz po długich okresach suszy opryskuję .. Ale nawet jk wyłysiały to sie łądnie odbudują, nie jest tak źle z Twoimi
Bukszpany pstrokate u mnie rosną bez zarzutu i bez pryskania, o ile ich tempo wzrostu można uznać, że to rośnie, a nie stoi w miejscu. Widocznie były jakieś nie ten teges..
Rozplenica Rubrum nie przezimuje.. zabierz do domu.. tam ma jakieś szanse.
Brunera u Ciebie piękna ... moją część coś trafiło. chyb za mokro i za dużo słoneczka

Napisz coś o stanowisku i uprawie brunery, bo chcę mieć taką jak Twoja
Clarę Curtis dostałam od dziewczynek z forum czyli Basi, przycięta była niziutko, bo sadzonki niskie i jest już wysoka , ze wskazaniem na bardzo wysoka
U nas na giełdzie rolnej duże wrzosy też po 3 zł. Wrzośce tylko raz mi trochę przemarzły (tylko część), ale to była zima -30 i bez śniegu 2011/2012, u Ciebie cieplej.
Trawy typu rozplenice dzielimy tylko wiosną (info dla Sebka i innych)!!! Podzielone w dobrym momencie ładnie rosną i są takie kolosy jak Twoje.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.