Witaj Julitko! Tuje mają ok. 160 cm. W 3 lata tak podrosły. Wyglądało wtedy tak.
Później dosadziłam brabanty, a wyleciały wierzby. Z agro zostały strzępy. Muszę przyznać, że tujki korzeni nie mają na wierzchu.
Na tę stronę zostaną wsadzone mniejsze, nowe tujki. To jest płot od ciekawskich sąsiadów, ale lepiej żeby oni oczy wsadzali niż przechodnie z ulicy.
Będę tę stronę budować od początku dając wszystkim roślinom równe szanse
A co do czasu przesadzania... Wydaje mi się ze wyczytałam tutaj na O,że jak rośliny kopane to lepszy czas na wiosnę. Ale mogę się mylić. W razie czego poprawcie mnie Kochani
Kochane jesteście,że o mnie pamiętacie.Dziękuję.
Smutno jest mi od dłuższego czasu...Zmarł nasz Dziadek Karol.
Pochłonęły mnie inne sprawy. Nowych zdjęć nie mam, ani żadnych nowych kroków nie poczyniłam.
Popatrzę co u Was. Pozdrawiam Was, w tą ostatnią wakacyjną niedzielę.
Elunia pięknie u Ciebie. U mnie winobluszcz nie przebarwia się tak ładnie, chociaż jest w słonku. A ja - co by nie przegapić - już gratuluję trzeciej seteczki i zostawiam kwiatuszka . Pozdrawiam
Kochani dzięki że mnie odwiedzaliście Poodpoczywałam bez telewizora i prawie bez internetuNo raz może dwa zajrzałam Było bosko tak się oderwać na chwilę Na pewno już wiecie gdzie byłam
Pszczelarnia to wyjątkowe miejsce z wyjątkowym klimatem i że tak powiem folklorem miejsca Dużo by opowiadać a i tak trzeba przeżyć aby się przekonaćKochani Gospodarze dziękujemy
Teraz kilka fotek cudownego miejsca. Ewa wydawałoby się zostawiła niektóre rzeczy od tak a powstały niezwykłe kompozycje