Justynko witaj ten powojnik to Purpurea Plena Elegans rośnie razem z powojnikiem Stolwijk i to on ma żółte liście i niebieskie kwiatki a Purpurea ma zielone ten jest wczesny
A tak z serii porównań
1997 krajobraz księżycoway - zdjęta warstwa humusu - przygotowania do budowy - a gdzie mój ogród????
W oddali widać tylko dom sąsiada
Iwonko, zaglądam do Ciebie i co widzę ogrom pracy za Wami. Mnie się podoba a co Ty na to jak już rośnie?
Czuję duży ciężar i odpowiedzialność za rabatę
Pozdrawiam ciepło
P.s Mam taka samą "dwukókę" i szpadel i też z tym dzisiaj działałam
Siostra Ty to nigdy nie ominiesz takiej okazji, żeby z gratulkami zdążyć.....jak Ty to robisz kofana...pracuje się haha........Gosia..chłopków wynajęłam ze wsi, bo eM ma kolano, a ja mam kręgosłup prawie na szpitalnym
To jest niezłe zajęcie - dzięki temu można sobie co nie co przypomnieć. Np. dzieki forum pogrzebaąłm po albumie czy po dysku wymiennym ze zdjęciami i przypomniałam sobie jak to było z nami , naszą budową , na której mieszkaliśmy i jak to sadzilismy drzewa na każdym uporządkowanym kawałku ziemi
Nie zapomnę jak Kuba bawił się samochodem i ugrzązł w glinie, z której nie mógł sie wydostać. Zostawił w niej kalosze i wrócił do domu w skarpetkach
Z tego miejsca nie mam zdjęcia ale z innego
Deski poukładane tak abyśmy my nie skończyli jak Kuba