Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

malgorzata_s... 22:45, 23 sie 2014

Asiu Twój ogród jest wyjątkowy wiesz A te kaczki są bombowe
asiach 22:56, 23 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Asiu właśnie porządkuję zdjęcia

To jest niezłe zajęcie - dzięki temu można sobie co nie co przypomnieć. Np. dzieki forum pogrzebaąłm po albumie czy po dysku wymiennym ze zdjęciami i przypomniałam sobie jak to było z nami , naszą budową , na której mieszkaliśmy i jak to sadzilismy drzewa na każdym uporządkowanym kawałku ziemi
Nie zapomnę jak Kuba bawił się samochodem i ugrzązł w glinie, z której nie mógł sie wydostać. Zostawił w niej kalosze i wrócił do domu w skarpetkach
Z tego miejsca nie mam zdjęcia ale z innego
Deski poukładane tak abyśmy my nie skończyli jak Kuba

asiach 23:00, 23 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Ze też u mnie ta moja brzózka Grazilka się nie może rozsiać
Miłego weekendowania Asiu

U mnie akurat brzozy, klony, czy graby wysiewają się same. Graby i klony dddaję znajomym - robią sobie żywopłot z drzew liściastych. Brzozy idą niestety pod topór.
Miłego Aniu
asiach 23:02, 23 sie 2014

Dorota123 napisał(a)
Z innej perspektywy robione zdjęcia i ogród wygląda zupelnie inaczej. Jak zwykle piękne zdjęcia.

Dorotko, staram się zrobić z innej perspektywy bo co miałabym pokazywać z innego
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
asiach 23:09, 23 sie 2014

bartek_luberda napisał(a)
Już mi lepiej jestem żyję nawet sknerus wydał 20 zł na roślinki A co DZiękuję za pozdrowienia

Beatko to się nacierpiałaś ale cieszę się, że jest lepiej i .... żyjesz
A tak na poważnie - super
Dobrze, że masz coś nowego - nowe rośliny.
Ja aby chyba sobie udowodnić, że mam nadzieję, że wygram bój o chorą jodłę i że nie dopuszczam wariant jej wycięcia - nową rabatę właśnie pod nią obsadziłam różnymi roślinami ale nie kupionymi tylko cudownie podzielonymi lub przesadzonymi.
Posadziłam 3 parzydła leśne, różanecznik, kiścień, dwa jałowce płożące , trzy tuje, które same się wysiały oraz bukszpany - jutro zrobię fotki bo dzisiaj miałam już dość
asiach 23:11, 23 sie 2014

Viola napisał(a)

Ja cisowe patyki po strzyżeniu wsadziłam do ziemi na wiosnę, chyba mi się udało ukorzenić, chociaż nie wyciągnęłam z doniczki, żeby sprawdzić. Jednak młode przyrosty mają, więc chyba rosną

Myślę też, że Ci się udało. Czyli niezły sposób pozyskiwania roślin
Niezła skuteczność
asiach 23:12, 23 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Asiu Twój ogród jest wyjątkowy wiesz A te kaczki są bombowe

Dziekuję, MAłgosiu za miłe słowa i pozdrawiam serdecznie
asiach 00:01, 24 sie 2014

A tak z serii porównań
1997 krajobraz księżycoway - zdjęta warstwa humusu - przygotowania do budowy - a gdzie mój ogród????
W oddali widać tylko dom sąsiada

kosolka 10:27, 24 sie 2014

Dzień dobry Asiu!
Jak zwykle porównania zdjęciowe zadziwiające I piękne widoczki! Chciałam podpytać o te skorupki jajek. Bo ja tyle wyrzucam! Napisz co one takiego robią rośliom i pod co je się sypie! Będę od dziś odkładać. Jestem w szoku że tak Ci drzewa i krzewy rozsiewają!!!
Pozdrawiam słoneczno-niedzielnie
iwonaal 10:42, 24 sie 2014

Jak ja lubię te Twoje metamorfozy.