Mało pokazuję oczko wodne , a ono fajnie już zarosło i szum dochodzi w gąszczy roślin. znowu zamieszkała w nim żabka zielona a ptaki maja staw kąpielowy .
Aniu Pastelka pięknie powtórnie kwitnie, moja dopiero się zbiera ale też ma sporo pąków u Ciebie jednak wszystko szybciejczytala,że znowu będziesz przesadzać ty na czterech literach nie umiesz usiedzieć odpuść troszeczkę bo padniesz pozdrówka
Aaa i pytanie do znawców żurawek. Padły mi 4 szt. Berry Smoothie. Wszystkie pochodzą z 1 zeszłorocznej kępy. Rozsadziłem jesienią, rosną obok siebie. Na przypalenie mi to nie wygląda. A może jednak? Podlewałem regularnie.
Kasiu u mnie na 2 str.jest ten okaz po 5 latach nie sadz tego koło niego wszystko mi wysychało to nic ładnego liście ciągle podeschnięte jest dużo fajniejszych drzew.Sorki że tak szczerze ale chyba po to forum jest żeby nie słodzić
Róże, ta bez imienia ( ocalona od zapomnienia ) odwdzięczyła się pięknymi, pachnącymi kwiatami.
Wyrób własny z patyczka, zakwitła pachnie pięknie.
obrzeża zrobiłam
Acropolis ponownie zachwyca.
Anek bergenia załatwiona ,...dzielżan gdzies miałam ,przypomniałaś mi o nim muszę polatać po ogrodzie.... mam gailarię Gallo Fire
Anek przypominam ,przepiękna biała naparstnica , dwie mi kwitną i tojeść kropkowana ,która tez mi zakwitła
załączam foto naparstnicy buziaki
Moje słoneczka
polubiłam dalie
to kwiaty z mojego rodzinnego domu. Domu już dawno nie ma, a kwiaty przetrwały.
mama się cieszy bo stworzyłam jej ogród taki jaki był kiedyś, pełen starych wiejskich kwiatów
Anek bergenia załatwiona ,...dzielżan gdzies miałam ,przypomniałaś mi o nim muszę polatać po ogrodzie.... mam gailarię Gallo Fire
Anek przypominam ,przepiękna biała naparstnica , dwie mi kwitną i tojeść kropkowana ,która tez mi zakwitła
załączam foto naparstnicy buziaki