Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 23:12, 28 lip 2014

Do góry
Anek zaś tablet z Ema Emisje zrobił Kochana moja miałam w Twoje imieninki pisać Ci oddzielnie życzenia ale kuchnia i goście zajęli mnie bez reszty Spóźniona więc strasznie o wybaczenie proszę ,lilie do stópek rzucam i życzenia najszczersze wszystkiego co najlepsze zostawiam, mając nadzieję że przyjmiesz i wybaczysz

Spotkanie z Danusią jak widać udane Buziaczki
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 23:12, 28 lip 2014

Do góry
resztki hortensji ogrodowej o zmroku. Piękna była w tym roku

Moje ukochane miejsce na ziemi 23:09, 28 lip 2014

Do góry
z moimi chłopakami na poprawinach

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 23:09, 28 lip 2014

Do góry
Hirutkowy raj:)) 23:08, 28 lip 2014

Do góry
No to kurki

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 23:08, 28 lip 2014

Do góry
anna_g napisał(a)

Novalis- szybko dzisiaj robiłam mu fotki bo się pięknie rozwinął a chmurzyło się i grzmiało - myślałam że lunie to byłoby po nim...

no cudne te roze
dlugo je juz masz ? pokazesz caly krzak
moje wciaz nedza, jak cos zakwitnie to od razu zasychaja zewnetrzne platki, glowki zwisaja na cieniutkich lodyzkach... takie byle co przyjecjalo, ale moze do przyszlego roku sie wzmocnia...
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 23:04, 28 lip 2014

Do góry

I Novalis "po całości" - najładniejszy z moich różanych krzaczków...i najwiekszy

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:04, 28 lip 2014

Do góry
Anek ja szalenie nie czasowa jestem U mnie i Krzysztof i Ania i impreza rodzinna na 25 ludziów i worki że dopiero dzisiaj ale myślałam o Aniach, Anulkach i Andziach caluśki czas Aniu życzę Ci tego co sobie a więc najlepiej jak można

Sprawozdanie :Była więc impreza rodzinna więc O zwolniło Spotkałam się z Kindzią i było fajnie jak zwykle i som fotki Zakwitły pachnące azjatki i burza była i wszystko obzdjęciowane jak czas znajdziesz Iza zaś milczy, Łukasz rabatkę nową robi i planuje cuda u siostry Sebuś u Danusi miny stroił i leżakował a Kindzia i Julcia wybierają się do Zielonej Góry do Kasi.Wszyscy jeżówki pokazują a ja ni mom ni jednej
No i część ludzisków się pojawia, część znika jak to w wakacje bywa Buziolki
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 23:01, 28 lip 2014

Do góry
Liliowo, ależ zapach...

Novalis- szybko dzisiaj robiłam mu fotki bo się pięknie rozwinął a chmurzyło się i grzmiało - myślałam że lunie to byłoby po nim...

Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 23:00, 28 lip 2014

Do góry
Naoglądałam się cudnych zdjęć, również u Danusi i nie wiem czy powinnam swoje bohomazy wstawiać tutaj. Ehhh w sumie to może powinnam wątek usunąć. A w sumie się cieszyłam z prac weekendowych i dzisiejszych. Rabatka a la' Madźenka wygląda tak:

A la' Madźenka bo ogrodem Marzenki inspirowana, choć miejsca Ci u mnie mało... więc ściśnięte że hoho! Ale mamy tam - mini ekran cisowy, rząd brązowych traw, rząd [ha! równiutko mi wyszło w rządku bo spoglądając z boku to widać tylko 2 patyczki, bo 1szy mam o jakies 2cm przesunięte... no więc jest prawie równiutko] pote następuje rząd trzmielin, a potem żurawki. Miały być wszystkie obsydian [prawie czarne] ale mi kurna w sklepie podmienili. Więc na razie są jakie są, a jak zdobędę kolejne obsydiany, albo wyhoduję u siebie to dosadzę.

czy może proponowalibyście coś innego na dół?
ehhh fatalnie to tło wygląda, no ale co zrobić jak to u sąsiada jest. I tak zielstwo ostro przycięłam. Niechże te moje cisy pną się do góry.
Światło jest ciągle do ustawienia.

z dobrych wieści to mam trop kostki granitowej - nawet nie wiecie jak mało popularny to jest tutaj materiał. Byłam już w 5ciu sklepach i dziś dostałam namiary na 6. Oby się udało!
Ogródek Ewy 22:57, 28 lip 2014

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Do razu odzew

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 22:56, 28 lip 2014

Do góry
ModraSowa napisał(a)
Joasiu kochana, tam nie chcę jeżówek, ale wiesz ,że ja mam jeszcze duuużo miejsca z drugiej strony domu i tu planuję taką rabatkę kwiatową.Dużo wszelkiego,kolorowego kwiecia
Wanilki też będę chciała dokupić. Jak one radzą sobie na słońcu?

Wanilki mam właśnie na nasłonecznionej rabacie i radzą sobie naprawdę dobrze. Tu słońce operuje od południa aż do zachodu słońca.
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 22:55, 28 lip 2014

Do góry
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 22:52, 28 lip 2014

Do góry
No to się cieszę Wilcza że to moje "dzieło" się podoba to ja jeszcze kilka "dzieł" wklejam z ostatnich dwóch dni

Powojniki w tym roku kwitły krótko... ten jest ostatnim ich przedstawicielem u mnie

Ogródek Ewy 22:49, 28 lip 2014

Do góry
Mam wrażenie, że ten jegomość odwiedza mnie co rok.
Tu widoczny jest na kamieniu, a zdjęcie robione 5 lat temu.

Mnie się też podoba.
Bajuś dobre imie
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 22:48, 28 lip 2014

Do góry

Rozkwitły hortensje ,prawda że są piękne

Proszę patrzeć tylko na hortensje, reszta nie jest docelowa

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 22:45, 28 lip 2014

Do góry
Gosia - gratulacje z okazji pierwszej setki setka setką, ale już widać jak w krótkim czasie zmieniłaś ogród, no i bardzo ważna sprawa: zorganizowałaś pierwszy zjazd naszego regionu
Pozdrawiamy!
I co dalej w moim ogrodzie ? 22:42, 28 lip 2014

Do góry
jula81 napisał(a)
Chopiny z lawendą w obwódce bukszpanowej

Jula
cudowne te Twoje róże, u mnie tylko wspomnienie po nich zostało...
przez te deszcze ...
Choroby i szkodniki hortensji, hortensja - Hydrangea 22:35, 28 lip 2014

Do góry
Mam prośbę,moja wanilka wygląda tak i kolejne hortensje też marnieją, a mam ich około 50 sztuk.Nie wiem czy to efekt przenawożenia czy grzyb?

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:34, 28 lip 2014

Do góry
W poprzednim głosowaniu na donice wygrałą piwerwsza wersja, ale jest jeszcze druga tarasowa donica Tutaj niestety nie mam kilku wersji bo brakuje mi koncepcji, ale za to proszę do podpowiedzi co posadzić w miejsce znaku zapytania. Oczywiście opinie na temat planu nasadzeń też chętnie wysłucham
W miejscu znaku zapytania myślałem o hortensjach Little Lime, lub stożkach... kula cisowa czymś podsadzona też chyba by łądnie wyglądała, ale ona z pewnego i raczej wiadomego powodu odpada

To już będzie na razie ostatnie pytanie, jutro wracam do mojego ogrodu... sporo zdjęć mam w zanadrzu i pozachwycam się nad najładniejszym rozchodnikiem jakiego do tej pory miałem okazje mieć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies