Ale podgrzybki, aż zapachniało grzybami ładne, nie za duże, wyglądają na zdrowe, super ogród w jesiennej odsłonie z kasztanami też bardzo pięknie wygląda
Piękne jesienne kolorki no i zapowiada się niezapominajkowy szał, będzie ładnie na wiosnę, niezapominajki tworzą taki trochę romantyczny nastrój lubię je bardzo, chociaż czasami trochę się ponoszą, ale nadrabiają swoją delikatnością
Żywopłot perfecto co ile posadziłaś?
Sadzonki bardzo ładne. Ja za swoje Hilli wiosną płaciłam 15 zł. Trudno ocenić po zdjęciach, czy mniejsze czy większe niż twoje, ale ogólnie dobrej jakości, dobrze zakorzenione. Jak tak piszecie o cenach, to poważnie zastanawiam się, czy nie kupić jeszcze teraz na drugi żywopłot i zadołować na zimę. Ale liczę też na kilka sadzonek własnej produkcji
Wiaan, to jego wada, że późno. U mnie w tym roku to nastąpiło we wrześniu. Mam jeszcze takie jego zdjęcie, nie z mojej rabaty oczywisicie i tu widać jego jesienny urok.
Podobno dość mocno się wysiewa.
Dziś był cudny poranek! Lekka mgła. Słońce. Liście i trawy ciężkie od rosy. Na oknach dachowych… ślad lodu, szronu na trawie nie zauważyłam.
Nawet „dziki” zakątek i bałagan „jakoś” się prezentował
Piękny jest . U mnie w robocie rośnie przy palarni .
Wczoraj namierzyłam sadzonki w doniczkach 5-litrowych. Planuję kupić dwie i wiosną podzielić.
Jak jest z dzieleniem - bezproblemowo, jak w przypadku innych traw?