Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogródek z futrzakami i kamieniami 22:53, 23 lip 2014

Do góry

Nasze limki też powoli zaczynają kwitnąć

I nn też
Makowo na Kociewiu 22:52, 23 lip 2014

Do góry
Ta też wysoka - przedstawię Wszystkim to mój Charles Austin
Wiem to dzięki Robaczkowi

czas jeżowek

Miejsko & sielsko 22:52, 23 lip 2014

Do góry
Magdalena25 napisał(a)

Ewa, co to są za trawy? Ja mam carex buchanani, ale on jest taki sterczący, a Twoje tak fajnie się pokładają
Pięknie, zachwycam się każdego dnia

Magda pewnie masz turzyce buchananii red rooster - ona jest taka stercząca. kupując ją nie wiedziałam jaka jest różnica i myślałam że ona lekko będzie opadać.

A patrzyłaś na carex comans bronco ? ona jest taka lekko uniesiona ale też ładnie się pokłada.
W kamiennym kręgu od początku 22:51, 23 lip 2014

Do góry
GorAna napisał(a)

Kasiu, upał i susza niemożliwie dokuczają ogrodowi....ani widu ani słychu deszczu
Odpozdrawiam fotkami

Aniu ale śliczne widoczki tworzysz,spacer u Ciebie -sama przyjemność!
Pozdrawiam serdecznie
Mój nowy stary ogród 22:47, 23 lip 2014

Do góry
dorciabe napisał(a)
Kasia poszłam pstryknąć surfinie

Nie ma jak klasyka - biel, czerń, szarość. Masz super kolor tynku!! na nim donice w tym nasadzeniu się pięknie wyróżniają, a i kolor ławeczki też bardzo przyjemny dla oka.

Po swoich donicach stwierdzam że w przyszłym roku zrezygnuję z fioletów i czerni. Czerni głównie dlatego że bardzo marnie kwitną, a fioletów bo... eee sama nie wiem czemu ich nie będzie! Ale to dopiero za rok! Póki co uczę się swego ogrodu i swoich gustów.
Ogródek z futrzakami i kamieniami 22:46, 23 lip 2014

Do góry
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:45, 23 lip 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Aniu, niesamowite i potwierdza to moją tezę, że wolą dziury w drewnie niż rurki bambusowe

Chyba masz rację... bo kolejne dziurki w drewnie.. są atakowane do zamieszkania

I wg Twego pomysłu wkopanie kamieni to strzał w dziesiątkę... buziak za to wielki. Kamienie wyglądają tak, że są tam od zawsze... nawet nie rzucają się w oczy.. i nawet pasują Jednak ty masz nie łeb a mózgownice do takich rzeczy
Sorki za zaśmiecanie wątku, ale muszę to pokazać.... kolosy wyglądają naturalnie.. i nawet żal mi będzie obsypać to kamieniem, bo w trawniku wyglądają najlepiej

Wyciepaj tego posta.... by nie zaśmiecało Twego wątku, ale u mnie to zaraz zginie.. a musiałam sie pochwalić jak to fajnie wygląda.. dzięki Tobie, bo ja bym je ciepłą na trawę.. a to nie to samo... Naprawdę pomysł miałaś super Szkoda, że foto tego nei oddaje jak jest.

Ogródek z futrzakami i kamieniami 22:44, 23 lip 2014

Do góry
Zapraszam serdecznie
Kilka letnich fotek

Ogród to życie 22:44, 23 lip 2014

Do góry
ModraSowa napisał(a)
Doniu

Pąk Eden Rose.
Uwielbiam tę fazę rozwoju. Nie jest z pewnością tak efektowna jak pełny kwiat, ale jakże tajemnicza i pociągająca...

Piekna jest Moje troszke choruja, ale jutro napisze do mojego m, zeby kupil cos na maczniaka
Miejsko & sielsko 22:42, 23 lip 2014

Do góry
Magdalena25 napisał(a)

Ewa, co to są za trawy? Ja mam carex buchanani, ale on jest taki sterczący, a Twoje tak fajnie się pokładają

Buchanana
Ale w życiu grzebienia nie widziały, maja kwitnące kłosy, które je tak figlarnie kładą.

Może zdjęcie udane dlatego ten zachwyt
Działka wkoło Lubczyka :) 22:40, 23 lip 2014

Do góry
kitek81 napisał(a)
Ta mi się podoba, szkoda, ze jak słonce swieci, to kiepsko widzę, jak zdjecie robię, wiec tak jest trochę ucięta

Kasiu nadrobiłam zaległości,ależ się dzieje u Ciebie!
W zachwyt wprawiły mnnie te lilie,a zdjęcie z Twoimi przetworami znowu wywolały mój podziw dla Ciebie i samokrytykę u siebie-ja jeszcze nie mam ani jednego słoiczka-niczegoale może jeszcze zdążę coś zrobić.
Pozdrawiam serdecznie Udanego urlopu życzę
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:38, 23 lip 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Basiu - kichawiec mi urósł ogromny, jest fajny tylko dlaczego taki wysoki???

Powyższa kompozycja śliczna!
Na Red Barona skuszę się

Hehehe, za dobrą ziemię masz Mój też taki wyrósł i do tego pokłada się. Podwiązać musiałam, bo chłopaki podczas gonitw trochę go połamali

Przyjazny ogród 22:37, 23 lip 2014

Do góry
Smotrawa to czy Oman... bo już nie jestem pewna... kochaja to motyle i sie wysiewa..

Pomóżcie wyczarować mi ogród 22:37, 23 lip 2014

Do góry
jola54 napisał(a)
Wiolu! to ta róża, tylko kolor przekłamany,bo zdjęcie trochę prześwietlone.Kupiłam ją tej wiosny, ale nazwę mam zapisaną w notesie,który jest na działce. Jutro Ci prześlę.Pozdrawiam

ma badzo ciemny biskupi kolor i jest dość wysoka

OK. Dzięki Jolu, czekam cierpliwie Piękna róża!
Miejsko & sielsko 22:37, 23 lip 2014

Do góry

Przyjazny ogród 22:36, 23 lip 2014

Do góry
Mam do wydania 2 duże sadzonki języczki... takiej chyba nie masz... jakby co to zapraszam...
Piwonie posadziłam do gruntu.. jedno mniej do podlewania Ale kłącze ładne... przeżyje
Takie języczki, powinne kwitnąć w tym roku..... ale musisz je jakos odebrać.. jutro mam ekipę w Przemysłu, ale jakoś do 6 rano sie nie zgadamy o odbiór

Rododendronowy ogród II. 22:34, 23 lip 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

U mnie też brakowało deszczu ale dzis juz nie brakuje. Wczesnym popołudniem padał grad a potem deszcz i teraz też juz pada i grzmi w oddali . Grad był duży i zniszczył kwiaty w ogrodzie a szkoda bo lilie pieknie kwitły i liliowce i floksy zaczynały . Tak wygladał grad.

Bogdziu współczuję Tobie i roślinkom, bym się zapłakała nie wiem czy pocieszę kwiatkiem ale zosatwię Sir Lancelotateż po deszczu

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:33, 23 lip 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Najchętniej to Takie:

\

Masz zdolnego męża to może takie cudo wyrzeźbi ???? o swoich się wypowiedziałam u siebie ... ma je również Gabi ....
w Oborze też mogą być ogrody 22:32, 23 lip 2014

Do góry
i jeszcze dwie hortki i więcej nie męczę Was
Ogrodowa symfonia 22:30, 23 lip 2014

Do góry
Witaj Karola i tutaj

Akcja była zakrojona przez suczydełko szeroko, systematycznie i skutecznie Specjalnie dla Ciebie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies