Hi, hi...no taka sprinterka nie jestem
najpierw szukaliśmy te wkłady,bo potrzeba było o odpowiedniej wysokości i szerokości, potem drenaż i ziemia i dopiero rośliny, pewnie w weekend posadzę...tylko nie mam roślin
ale mam nadal kwitnące hortki
Bogusiu...myślałam,że o niego prosisz...czekoladowy kosmos jest byliną...u mnie w piwnicy nie przezimował,kłącze należy corocznie wykopywać.pozdrawiam.
Nie da się ogarnąć, nie zawsze, bo różne rzeczy i myśli głowę zaprzątają, bo czasami się nie chce....koniec sezonu, jest zmęczenie...
bardzo się cieszę, jak wstawisz fotkę, popatrzę
u mnie z kolei zbierają się dalie od Hani/ Anabell....takie fioletowe a inne dalej stoją, wniosek...trzeba podpędzać, może we wrześniu zakwitną
2 sztuki obok siebie tu mam
i kwitnie Cunigham White, chyba za to go mniej lubię, wolę pełne kwitnienie w sezonie, ale choć ma ładny pokrój
Dziękuję Bożenko, no tak sobie myślę, czy ja się wyrobię z tym sianiem, choć bardzo mi się podoba na wszelki wypadek z 20 nasionek zarezerwuj
te angielki nie do zdarcia, choć z tymi nie mam nic pracy
Ta mi się najbardziej podoba ze względu na dwubarwne liście Nie wiem dlaczego one talie malutkie Może to takie karłowate odmiany bo w tym roku Budleje biją rekordy pod względem wysokości Moje mają ok 2 m
Obelisk na róże jest piękny W stylu angielskich ogrodów
Asia a jak będziesz w Wambierzycach (bazylika) to obok w Radkowie jest fajna szkółka -głównie bylinowa
Iwona
sam się podkręcam tymi widokami
Kościelec w tym sezonie nie ujęty w planie, na drugim Orla Perć -jej nigdy za wiele wiec może starczy czasu - czerwona kreska to zaznaczony łańcuch
na lewo spada się do Doliny Pięciu Stawów Polskich na prawo do Doliny Gąsienicowej
Elu mnie się podoba takie zestawienie i jeżeli odpowiada Ci ta kolorystyka z inspiracji Danusi to dorzuciłbym jeżówke Aloha o kolorze bardzo zbliżonym do trytomy bo z nimi to nigdy nie wiadomo, a jeżówka bardziej pewna. Ewentualnie tak jak wcześniej proponowała Mała mi, dorzucić żółty kolor.
Speszjali for ju z bylinowego
Dowiedziałem się dzisiaj, że jutro mam wizytacje z gminy i sprintem musiałem udać się po wypełniacze na dziury w rabatach i przy okazji spotkała mnie bardzo miła sytuacja
Anitko cieszę się ja sama tylko w weekend mam czas, rano chyba tylko sprint dziś zdążyłam 2 ślimaki ubić, jeden w skorupce gigant i te drugie...co mówię fuj..
a i zobaczyłam tę piękną ćmę, ktoś juz ją pokazywał na O.
pozdrawiam