Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Magda70 09:38, 19 sie 2014

Tylko nie zgłupiały...gawędziły se wczoraj miło
gierczusia 10:44, 19 sie 2014

Magda70 napisał(a)
Tylko nie zgłupiały...gawędziły se wczoraj miło

Bożeszzz .. Wczoraj to było istne szaleństwo , no nie Madziu ??.. Klawiatura mi się prawie zapaliła .. W tablecie
gierczusia 10:45, 19 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ja pinkolę ... Myśłalam,że się powiadomienia zacięły...171 postów....

Eeee...... Tylkoz tyyyle ??
gierczusia 10:46, 19 sie 2014

ewa004 napisał(a)
Zgłupiały Baby

Nooo takkkkk .. Na tle roślin ... Ale to chyba popularna choroba na tym forum ??

Buziole Ewka .. Dawno Cię nie było...
Kindzia 11:26, 19 sie 2014

Matko i córko!!! Ela zlituj się!!! Znowu tyle stron trzaskasz...nie ogarniam!!! Spotkanie widziałam...aż mnie ścisło...ja rodzinne miałam...ale nic się nie martw, jeszcze Ci nalot zrobię
Elunia jakoś regres mam, nawet na Ogrodowisko mi się nie chce...mus się przemóc. Twój humor mi pomógł trochę przynajmniej

Buziska
gierczusia 11:38, 19 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Matko i córko!!! Ela zlituj się!!! Znowu tyle stron trzaskasz...nie ogarniam!!! Spotkanie widziałam...aż mnie ścisło...ja rodzinne miałam...ale nic się nie martw, jeszcze Ci nalot zrobię
Elunia jakoś regres mam, nawet na Ogrodowisko mi się nie chce...mus się przemóc. Twój humor mi pomógł trochę przynajmniej

Buziska

Kasiu .. Spokojnie .. Tele stron bo projekcja była a teraz nie ma tam juz co wracać

Mnie też było żal ,że do mnie nie dotarłaś ,ale wiem ,że każdy z nas ma jakieś zobowiązania...jeszcze nadrobimy . A co do nalotu to zapraszam .. Tylko dryndnij wcześniej cobyś klamki nie całowała bo już mnie wir roboty powolusiu wciąga

A regres..hmmmm ..myśle ,że czasami dopada każdego , ja też go znam..ale wtedy małe wagary albo spotkanie z kimś uroczym z poczuciem humoru i jest po sprawie .... Myśle ,ze ta pogoda jesienna nas dołuje , bo ktooo to widział takie zimno w sierpniu .. Pażdziernik to rozumie ale sierpień

Ściskam .. Buziole
gierczusia 12:21, 19 sie 2014

Luki napisał(a)
Ja myśle, że do Red Barona pasowałaby Guva Ice, normalnie jest cudowna, a co najważniejsze nie traci koloru podczas kwitnienia. Robie sobie właśnie żelazną liste zakupów i jeszcze chyba na 3 jeżówki się skusze

Łukasz ... Muszę przyznać ze ta guava tez ładnie się przentuje .. Taka łagodniejsza jest..pidkreśliłaby piękno trawy ..

Kuknij plizz na tą moją rabatę z red baronem i cinnamon cupcake ..bedzie dobrze ??.. Tylko sie wysokością martwię , bo red baron ma rosnąć do 50 cm a ta jeżówka do 60.. Czy ona nie bedzie zbyt niska ????

gierczusia 12:31, 19 sie 2014

Ta rabata mi się podoba ..kolorystycznie by mi chyba zagrało ...

To zdjęcie Szefowej z targów w Anglii ... Chyba mogę prawda ??.. To inspiracja jest

Nie wiem jak to z trytomą noo i kwestia krwawika takiego raczej niewysokiego ..

Krwawanik Sumer fruits carmin ?????...do 50 cm ????

Luki 16:19, 19 sie 2014

Elu mnie się podoba takie zestawienie i jeżeli odpowiada Ci ta kolorystyka z inspiracji Danusi to dorzuciłbym jeżówke Aloha o kolorze bardzo zbliżonym do trytomy bo z nimi to nigdy nie wiadomo, a jeżówka bardziej pewna. Ewentualnie tak jak wcześniej proponowała Mała mi, dorzucić żółty kolor.
Speszjali for ju z bylinowego

Dowiedziałem się dzisiaj, że jutro mam wizytacje z gminy i sprintem musiałem udać się po wypełniacze na dziury w rabatach i przy okazji spotkała mnie bardzo miła sytuacja
anna_g 16:57, 19 sie 2014

Wy jesteście niezłe fffariatki Nawet nie próbuję tego nadrabiać zwłaszcza że czytam iż już nie ma po co Buziaki zostawiam przedurlopowe i zmykam...